Raamdecoratie

Speel met licht

Geef uw huis allure met  jaloezieën !

Wij zijn leverancier van DiB ( Dutch Interior Blinds ). Deze leveren jaloezieën op maat. U heeft de keuze tussen diverse houtsoorten, kleuren en breedtes.  Ze hebben tevens een collectie gemaakt van bamboe. Bamboe is een zeer licht materiaal waardoor de jaloezieën niet zo zwaar zijn.

Ook hebben ze aluminium jaloezieën in vele kleuren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de jaloezieën elektrisch te bedienen of gewoon met de hand.

In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden zien en nemen we de tijd om u uitgebreid te adviseren welke jaloezieën het beste tot zijn recht komen in uw interieur. Wij staan graag voor u klaar om een uitgebreid kleuren advies te geven. Onder het genot van een kopje koffie komen we daarna samen tot een passende offerte. Vervolgens heeft u gemiddeld 4 weken later uw jaloezieën bij u thuis hangen.


Gordijnen waar je blij van wordt!

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Wij zijn dealer van gordijnen van A House of Happiness. Dit merk heeft het grootste aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

In onze showroom hebben wij alle stalen voorradig. Hier kunnen wij u assisteren en adviseren om zo tot de beste keuze te komen voor uw interieur, passend bij uw wensen en budget.

Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van jouw raam gemaakt.  Jouw gordijnen worden met veel plezier door onze vakmensen gemaakt!

A House of Happiness, via Hans Schepers Stoffering/MeubelenvoorU het vertrouwde adres voor jouw gordijnen.

Bekijk  de inspiratiekrant voor meer ideeën en tot in onze showroom!

Raamdecoratie - blinds en shutters

Gordijnen van A House of Happiness

Wij leveren o.a. de ByTzum collectie van House of Happiness.

Jaloezieën van DIB
Hans Schepers Stofferingen is leverancier van DIB Jaloezieën.

Raamdecoratie ByTzum

Raamdecoratie impressie

Slaapkamer raamdecoratie

Original curtains for an easy lifestyle

Een easy lifestyle met byTzum gordijnen en woonaccessoires. Natural comfort is de oorsprong van byTzum. Tzum is een Fries plaatsje vlakbij de Afsluitdijk. Gelegen in een weidse natuurlijke omgeving tussen het wad en de stad. Authentiek en puur. Net als de collectie van byTzum.

Kom gerust eens langs in onze winkel en doe in inspiratie op in onze showroom