Horeca

Horeca meubels en inrichting

De inrichting van uw zaak is een heel persoonlijk iets. U streeft er naar om uw zaak een bepaalde “eigen” sfeer mee te geven. Deze persoonlijkheid proberen wij samen met u terug vinden en weer te geven bij de inrichting van uw zaak.

Wij kunnen u van dienst zijn bij het vinden van o.a.:

  • Tafels
  • Stoelen
  • Barkrukken
  • Maatwerk restaurant- en loungebanken
  •  Maatwerk kussens

Wij nemen de volledige zorg uit handen. Wij zijn expert in het vinden van passende meubels voor een goede prijs. Wij hebben vele horecagelegenheden voorzien van advies en aangekleed.

Horeca meubels

Horeca

Wilt u een (lounge) bank die precies in inrichting past dan kunnen wij deze geheel voor u op maat maken in de door u gewenste stof dan wel leer.

Wij streven er naar om naar aanleiding van een goed gesprek tot een goede samenwerking te komen. Waarbij wij er naar streven om u een zo best passende offerte te maken. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project!

De inrichting van uw zaak kost toch al geld genoeg.

Naast de inrichting binnen vergeten we natuurlijk ook niet de buiteninrichting. Wij kunnen voor u diverse kussens maken van stof van Sunbrella die speciale outdoorstoffen in haar collectie heeft.

Meer informatie

Neem geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie of een passende offerte. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN