Retour of herroepen

Retourneren of koop ongedaan maken. Herroepings/retourformulier >

Spijt van je aankoop?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst van uw bestelling zonder opgave van reden te annuleren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u het retour/herroepingsformulier invullen en retourneren via info@hansschepers.nl

Bij Hans Schepers geldt voor alle webwinkel bestellingen een zichttermijn van 14 dagen. De zichttermijn gaat in op het moment dat u de bestelling heeft ontvangen. Binnen deze zichttermijn mag u het artikel bekijken. Na het verstrijken van de zichttermijn is de verkoopovereenkomst een feit.

Controleer direct na ontvangst van het meubel of het onbeschadigd en compleet bij u geleverd is. Mocht dit niet zo zijn, neem dan zo spoedig mogelijk contact op om dit aan ons te melden.

Retourneren is geen probleem, mits u volgens onze richtlijnen te werk gaat.

  • Retour binnen 14 dagen na herroeping van de overeenkomst.
  • Het product mag niet zijn gebruikt of beschadigd zijn; en geen gebruikssporen vertonen.

Sommige artikelen mogen niet retour worden gestuurd. Dit geldt onder andere voor:

  • Artikelen die op maat voor je zijn gemaakt.
  • Die artikelen die speciaal voor u besteld zijn en niet tot onze standaard artikelen behoren

Kosten van retourneren / terugstorten

  • De kosten voor het retourneren naar Hans Schepers zijn altijd voor eigen rekening.
  • Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug.

Retourneren of koop ongedaan maken. Herroepings/retourformulier >

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN