Garantie CBW-erkend

Goed gekozen!

U heeft de juiste beslissing genomen. U heeft namelijk gekozen voor een CBW-erkende winkel. Winkels die CBW-erkend zijn, hanteren algemene voorwaarden die de consument extra goed beschermen. In de voorwaarden zijn alle (wettelijke) regels opgenomen die voor u van belang zijn bij aankoop, ten aanzien van aanbetaling, levertijd, levering, betaling, vervoer, garantie enzovoort.

CBW-erkenning

CBW-erkende winkels bieden meer zekerheid dan andere woonwinkels, want ze hanteren een erkenningsregeling met drie garanties. Op het gebied van aanbetalen bijvoorbeeld. Gaat een winkel failliet, dan is er een aanbetalingsregeling waarbij andere CBW-erkende woonwinkels u helpen*. Ook bieden ze een extra goede product garantie.

En gaat er toch nog iets mis, dan kunt u uw klacht voorleggen aan een onafhankelijke geschillencommissie, die gagarandeerd* voor een passende oplossing zorgt. In deze voorwaarden staat precies hoe de regeling werkt. De CBW-erkende woonwinkels met tapijt, badkamers, slaapkamers en gordijnen, zijn te herkennen aan het speciale CBW-erkend logo met jaartal. En op de site www.cbw-erkend.nl vindt u alle CBW-erkende woonwinkels bij u in de buurt.

CBW-Erkend, zeker van uw aankoop

​​​Kijk op www.cbw-erkend.nl voor meer informatie over CBW-erkend en de regeling

* Aan de tekst op deze pagina kunnen geen rechten en plichten worden ontleend, de exacte voorwaarden, beperkingen en werkwijze staan uitgewerkt in de artikelen van de CBW-erkend voorwaarden

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN