Meubelstoffen

Ruime keuze aan meubelstoffen

Wanneer u op zoek bent naar meubelstoffen voor de bekleding van uw stoelen, banken of kussens kunt u uitstekend terecht bij Hans Schepers Stoffering. Wij hebben contacten met vele verschillende leveranciers, waardoor er altijd een soort stof of leer past bij uw wensen en behoeften. Wilt u weten welke kleur past bij uw interieur? Gebruik dan onze online tool, waarmee u direct kunt zien hoe bepaalde tinten passen bij uw bestaande interieur. Zo wordt het kiezen van nieuwe meubelstoffen een zeer eenvoudige klus.

Verschillende kwaliteiten

U vindt bij ons een groot assortiment aan meubelstoffen, die onderling verschillen in prijs en kwaliteit. Wij hebben al rollen voor 24 euro per meter. Of u nu een klassieke uitstraling wilt of gaat voor een moderne print, wij kunnen u alles leveren. Zit het er toch niet bij? Dan gaan we voor u op zoek naar de perfecte stof voor uw meubelstukken. We maken daarvoor gebruik van de volgende leveranciers:

Niet alleen stof, ook leer

Met een leren bank heeft u jarenlang zitcomfort en woonplezier. U kunt vlekken eenvoudig en snel wegpoetsen. Dat is ideaal wanneer u kinderen of huisdieren heeft. Jaren van gebruik ook zijn sporen achterlaten op leder. Daarom is herstoffering een ideale optie. Kies voor een van de vele meubelstoffen die wij hebben voor u in runderleer. Laat ons voor u aan het werk gaan en dan controleren we meteen het binnenwerk. Met een nieuwe bekleding kan uw bank of stoelen weer jaren mee. Ons leer komt van:

Meubelstoffen

Ook voor caravans en boten

In ons assortiment vindt u ook vele meubelstoffen voor caravans en boten. Dit vraagt om speciale aandacht. Aan de bekleding en kussens van een caravan en boot worden hoge eisen gesteld. U slaapt er immers ook op. Daarom is het vaak raadzaam om na een aantal jaar alles te laten herstofferen. Deze speciale meubelstoffen leveren wij in allerlei soorten kwaliteit. De keuze is aan u. Op verzoek kunnen wij bij u langskomen voor advies en voor het opmeten van de maten.

Heeft u interesse?

Wilt u meubelstoffen bij ons bestellen of wilt u dat wij een stoel of bankstel voor u opnieuw voorzien van bekleding? Aarzel dan niet langer en neem snel contact met ons op. We vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn. U kunt ons telefonisch bereiken op 0499-748011. U mag ook mailen naar info@hansschepers.nl of vul het contactformulier op onze website in. U bent ook van harte welkom in onze showroom in Oirschot als u voorbeelden van onze meubelstoffen wilt zien.