Stoelen

Eetkamerstoel of fauteuil?

Eetkamerstoelen en fauteuils zijn onmisbare meubelstukken in ieders huis, maar ook op iedere werkplek zal een stoel te vinden zijn. Een stoel of fauteuil dient aan vele eisen te voldoen, met een stoel creeert u extra sfeer in uw woonkamer of eetkamer. Hans Schepers Stoffering heeft stoelen in vele verschillende stijlen.

Wij hebben stoelen in leer, stof en kunstleder, met of zonder armleuning, met aparte poten of een sledepoot en natuurlijk op wielen.

Om een eetkamer helemaal af te maken hebben we ook een aantal eetkamerbanken voor wie net even wat anders wil. En makkelijk want met een beetje inschuiven heb je zo een extra zitplaats.  Je kunt de eetkamerbanken combineren met eetkamerstoelen in dezelfde uitvoering.

Bij Hans Schepers Stoffering kun je terecht voor de meest comfortabele stoelen waarmee je jouw eethoek stijlvol kunt inrichten. Comfort is voor ons belangrijk. Daarom vertellen we je graag alles over de juiste stoel in onze showroom. Laat u informeren!

Misschien staat uw stoel in onze showroom op voorraad en kunt u deze meteen meenemen.

Wil je zeker zijn dat uw eetkamerstoel beschermd is tegen vlekken? Kies dan voor vlekbescherming, met maar liefst 5 jaar garantie.

Hans Schepers Stoffering heeft ook eetkamertafels en kasten waarmee u uw eethoek sfeervol kunt inrichten.