Ramen & Vloeren

Geef uw huis allure!

Naast het herstofferen en de nieuwe meubelen is uw huis natuurlijk niet af met mooie raambekleding en vloerbekleding.

Zoek eens een bijpassend gordijn of vloerkleed!

Jaloezieën

Wij zijn leverancier van DiB ( Dutch Interior Blinds ). Deze leveren jaloezieën op maat. U heeft de keuze tussen diverse houtsoorten, kleuren en breedtes.  Ze hebben tevens een collectie gemaakt van bamboe. Bamboe is een zeer licht materiaal waardoor de jaloezieën niet zo zwaar zijn.

Ook hebben ze aluminium jaloezieën in vele kleuren. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de jaloezieën elektrisch te bedienen of gewoon met de hand.
In onze showroom laten we u graag alle mogelijkheden zien en nemen we de tijd om u uitgebreid te adviseren welke jaloezieën het beste tot zijn recht komen in uw interieur. Onze interieuradviseuse staat graag voor u klaar om een uitgebreid kleuren advies te geven. Onder het genot van een kopje koffie komen we daarna samen tot een passende offerte. Vervolgens heeft u gemiddeld 4 weken later uw jaloezieën bij u thuis hangen.

Gordijnen

Maar natuurlijk ook met gordijnen waar je blij van wordt!

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Wij zijn dealer van gordijnen van A House of Happiness. A House of Happiness heeft het grootste aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van jouw raam gemaakt.  Jouw gordijnen worden met veel plezier door vakmensen gemaakt!

A House of Happiness, via Hans Schepers Stoffering het vertrouwde adres voor jouw gordijnen.

Vloerkleden

Hans Schepers  Stoffering biedt in haar showroom kleden op maat gemaakt. Hans Schepers heeft kleden uit de collectie van Bonaparte, Tarkett (voorheen Desso) en Parade.

Een vloerkleed op maat past altijd! Je stemt het vloerkleed volledig af op jouw wensen. Wil je opvallende kleurvlakken of ga je juist voor zacht en comfortabel? Je kiest zelf de maat, kwaliteit, kleur en afwerking. Denk ook aan een mooi afgewerkte rand, zodat je kleed sfeervol is tot op de laatste details. Met een zelf ontworpen vloerkleed is alles mogelijk, perfect voor iedere woonstijl.