A House of Happiness

Gordijnen waar je blij van wordt!

Gordijnen zijn functioneel en geven de juiste sfeer aan je huis.  Ben je op zoek naar trendy, moderne, basic of stoere gordijnen? Wil je nieuwe gordijnen voor de kinderkamer of lekker uitslapen met verduisterende gordijnen?

Wij zijn dealer van gordijnen van een House of Happiness. A House of Happiness heeft het grootste aanbod, meer dan 1500 gordijnstoffen op voorraad, in ‘tig’ kleuren, heel veel dessins, transparante en dichte kwaliteiten.  Voor ieder interieur en elk budget een uitgebreide keuze en snel geleverd.

Alle wensen op het gebied van raambekleding en raamdecoratie kunnen wij vervullen, van plooi- en ringengordijnen tot vouwgordijnen. Exact op de maten van jouw raam gemaakt.  Jouw gordijnen worden met veel plezier door onze vakmensen gemaakt!

A House of Happiness, via Hans Schepers Stoffering/MeubelenvoorU het vertrouwde adres voor jouw gordijnen.

Bekijk  de ByTzum krant en de House Of Happiness Inspiratiekrant voor meer ideeën en tot in onze showroom! Of bekijk de officiële website van A House of Happiness

Elk 2e raambekleding product van byTzum met 50% korting!*

Of het nu gaat om houten of aluminium jaloezieën, rolgordijnen of vouwgordijnen; op al deze productgroepen heeft u in de maanden juni, juli en augustus bij elk 2e raambekleding product 50% korting*. Deze producten zijn prachtig te combineren met gordijnen of transparanten van byTzum.
*Actievoorwaarden:
– Actie geldig in de showroom De Rijn 7B te BEST
– Actie geldig op byTzum houten en aluminium jaloezieën, rolgordijnen en vouwgordijnen
– Actie geldt niet op byTzum gordijnen en transparanten
– Vouwgordijnen van A House of Happiness stoffen zijn uitgesloten

 

Elk 2e raambekleding product van byTzum met 50% korting!*

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN