Info

Hans Schepers Stoffering

Op zoek naar die ene bijzondere bank voor uw huis? Of bent u op zoek naar een flinke opknapbeurt voor uw huidige meubilair? Bij ons bent u aan het juiste adres!

Inrichting bedrijf door Hans Schepers Stoffering

Voor vele bedrijven zijn wij al op zoek geweest naar juiste uitstraling en inrichting voor hun bedrijf. Ook voor bedrijven kan herstoffering van het bestaande meubilair een geschikt oplossing zijn. Wij weten als gaan ander hoe wij het beste uit bestaand meubilair halen.

Meubelstukken en stoffen

Het is de expertise van Hans Schepers Stoffering om op zoek te gaan naar de juiste meubelstukken of stoffen. Naast ons eigen aanbod hebben veel van onze klanten het meubel dat zij willen al gevonden, of willen een soortgelijke uitstraling.

De prijzen die men in de winkel vraagt vindt men vaak te duur, men vindt de winkel niet prettig en om nog vele andere redenen worden wij benaderd.

De juiste leveranciers

Hebben wij het zelf niet! Dan gaan wij graag voor u op zoek naar een leverancier die het meubel via ons, aan u kan leveren. Dit kost ons meestal niet zo heel veel moeite omdat wij al jaren werkzaam zijn in de meubelbranche.

Wij nemen de volledige zorg uit handen. Wij zijn experts in het vinden van passende meubels voor een goede prijs. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw project!

Neem direct contact met ons op. Stuur ons een e-mail via: info@hansschepers.nl of bel ons direct op het nummer: 0499-748011

Inrichting woonkamer

Over ons

Over ons

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN