Bestelproces en betaalwijze

Via de webwinkel van Hans Schepers veilig, snel en gemakkelijk binnen 4 stappen bestellen.

  1. Voeg artikelen toe aan uw winkelwagen.
  2. Vul uw persoonlijke gegevens in.
  3. Kies: Betaalwijze, betalen bij afhalen, iDeal, PayPall, Directe bankoverschrijving
  4. Controleer uw gegevens en verzend de bestelling.

U ontvangt direct een orderbevestiging op het correct opgegeven e-mailadres.
Mocht u geen orderbevestiging ontvangen, e-mail dan direct naar info@hansschepers.nl.

Uw bestelling komt bij ons binnen zodra u op de (Bestelling met betaalverplichting) knop drukt, onderaan de controlepagina van uw bestelling. Als u alle instructies juist opvolgt, krijgt u onmiddellijk een bevestiging van uw bestelling.

Na ontvangst van uw bestelling zal er eerst worden gekeken of wij alle artikelen uit uw bestelling uit voorraad van de showroom en webwinkel kunnen leveren. Wanneer dit niet het geval is zullen wij u laten weten wat de verwachte levertijd zal zijn. Wanneer duidelijk blijkt dat de indicatieve levertijd niet gehaald wordt, zal contact met u worden gezocht en gevraagd of uitstel van levering (bestellen) mogelijk is. Als uw bestelling compleet is, wordt deze gebracht via onze transporteur naar het door u gekozen afleveradres.

Prijzen

Alle prijzen vermeld op Hansschepers zijn inclusief 21% BTW en exclusief bezorgkosten. Er is een wettelijke verplichting om de BTW apart te vermelden. De BTW is echter al inbegrepen bij het bedrag dat vermeld staat bij de producten op de site, dit hoeft u hierbij niet extra op te tellen.

Betaalmethodes

Hans Schepers biedt u een 100% veilige betaalomgeving via een beveiligde SSL verbinding.

Vooraf over maken

Je kunt het bedrag 3 dagen voor aflevering of ophaling per bank overschrijving voldoen

Betalen bij ophalen

Uiteraard kun je het aankoop bedrag ook contant of per pin betalen bij afhalen
iDeal.

iDEAL is gebaseerd op internetbankieren. Dit betekent dat u kunt afrekenen in uw vertrouwde betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van uw bank. Ideal is Snel, simpel en veilig online betalen via uw eigen bank en iDEAL is gratis voor iedereen.

PayPal

Met PayPal betaalt u snel en veilig online.
U betaalt electronisch via PayPal. Per betaling wordt 4,5 % aan betalingskosten extra betaald voor het gebruik van PayPal. U betaalt met uw eigen e-mailadres en wachtwoord. U hoeft geen saldo aan te houden. Bij Credit Card betalingen hoeft u geen account te hebben bij PayPal. Let wel: is het meubel niet te versturen dan zal er gebruik gemaakt kunnen worden van onze vervoersservice. Hier worden extra kosten voor berekend. Natuurlijk kunt u het product ook zelf af komen halen.Je doet bij ons geen aanbetaling.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN