Vloerkleed op maat

Een vloerkleed is een echte sfeermaker in huis.

Voor elke ruimte is wel een passend vloerkleed te vinden binnen jouw stijl….maar durf jij het ook aan om een kleed te leggen, daar waar de kans op vlekken of knoeien het grootst is? Finally Vinyl™ is een nieuw vloerkledenconcept mede ontworpen door interieurarchitect Odette Ex voor Tarkett. De kleden zijn gemaakt van Premium Vinyl en afgewerkt met een mooie festonrand en antslip onderzijde. Vuil en vlekken zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor je in een handomdraai van elke ruimte een extra sfeervolle en comfortabele plek maakt.
De collectie bestaat uit verschillende dessins verdeeld in 4 groepen: Graphics, Botanical, Street Art en Basics. Dus ben jij op zoek naar een grafisch patroon of ga jij toch liever voor een floraal dessin of juiste een hippe en trendy look, laat je dan verrassen door de Finally Vinyl™ collectie en geniet vooral van Carefree Styling.

Vloerkleed op maat

Ga je toch liever voor een vloerkleed van tapijt? Dat kan? Een vloerkleed op maat past altijd! Je stemt het vloerkleed volledig af op jouw wensen. Wil je opvallende kleurvlakken of ga je juist voor zacht en comfortabel? Je kiest zelf de maat, kwaliteit, kleur en afwerking. Denk ook aan een mooi afgewerkte rand, zodat je kleed sfeervol is tot op de laatste details. Met een zelf ontworpen vloerkleed is alles mogelijk, perfect voor iedere woonstijl.

Een vloerkleed is ideaal om bijvoorbeeld een zithoek in een grote woonkamer af te kaderen. Vooral in grote kamers zorgt een kleed voor een comfortabel gevoel. Het mooiste effect creëer je als je hem ongeveer 30 cm van de muur af legt. Wil je net even iets anders? Combineer dan verschillende kleuren en tapijtsoorten met elkaar of werk de randen af met een contrastkleur. Je kunt zelfs afwisselen met vloerkleden in bepaalde seizoenen.

Bijzondere vormen.

Het vertrouwde concept  “Vloerkleed op Maat”  is uitgebreid met verschillende bijzondere vormen. De hele collectie kamerbreed tapijt is vanaf nu ook te bestellen in één van deze unieke bijzondere vormen. U heeft hiermee de mogelijkheid een nog persoonlijker interieur te creëeren.