Meubelstoffeerder Wintelre

Uw meubelstoffeerderij in Wintelre en omgeving

Zoekt u in de omgeving van Wintelre een specialist op het gebied van meubelstoffering? Maak dan kennis met Hans Schepers Stoffering. Wij zijn uw totaalpartner op het gebied van meubelstoffering. U kunt bij ons terecht voor de stoffering of herstoffering van uw meubilair, maar u kunt ons ook inschakelen voor nieuwe gordijnen of de vernieuwing van uw kantoorinrichting. Wenst u een stoel opnieuw te bekleden? Of wilt u andere meubels door ons laten stofferen? Neem dan contact met ons op en geef uw wensen wat betreft uw stoffering in Wintelre aan ons door.

Welke diensten biedt onze stoffeerderij?

Bent u uitgekeken op de oude stof van uw meubels? Of is de stof van uw stoel beschadigd en verkleurd? Dan is het opnieuw laten bekleden van uw stoel een ideale oplossing. Ook wanneer de kantoorinrichting van uw bedrijfspand in Wintelre toe is aan vernieuwing, staan wij voor u klaar. Wij bieden verschillende diensten, waarbij wij uw inrichting een compleet nieuwe uitstraling geven middels meubelstoffering. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Neem contact met ons op en informeer ons over uw wensen op het gebied van meubelstoffen voor uw (kantoor)inrichting in Wintelre.

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

De voordelen die wij als stoffeerder bieden

Wanneer u Hans Schepers Stoffering inschakelt voor meubelstoffering, bent u verzekerd van echt vakmanschap en een uitstekende service. Wij bieden een assortiment met de mooiste meubelstoffen van een hoogstaande kwaliteit. Met onze veelzijdigheid zijn wij uw totaalpartner op het gebied meubelstoffering en kantoorinrichting. Maar wij hebben nog meer voordelen te bieden:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Schakel vandaag nog Hans Schepers Stoffering in en laat ons uw kantoorinrichting of interieur in Wintelre volledig aanpakken!

Bel of mail onze meubelstoffeerderij!

Wilt u Hans Schepers Stoffering inschakelen voor het stofferen of herstofferen van uw meubels in Wintelre? Heeft u behoefte aan meer informatie over hoe wij een stoel bekleden? Of wenst u meer te weten over ons ruime assortiment aan meubelstoffen? Bel ons dan via 0499-748011. Mailen kan naar info@hansschepers.nl of u vult het contactformulier in op onze website. Uiteraard kunt u ook onze showroom in Best opzoeken voor meer inspiratie op het gebied van meubelstoffering. U ontvangt dan direct advies op maat voor uw nieuwe (kantoor)inrichting in Wintelre.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN