Meubelstoffeerder Vught

Voor herstoffering in Vught

Wanneer u erover denkt om uw bank of stoelen te bekleden met een nieuwe stof, dan kunt u daarvoor in Vught het beste contact opnemen met meubelstoffeerder Hans Schepers Stoffering. Wij zijn een professionele meubelstoffeerderij die niet alleen vakkundig kan stofferen, maar u ook projectinrichting en kantoorinrichting uit handen kan nemen. U kunt ons ook inschakelen voor projectstoffering. Wanneer u gebruik wilt maken van ons ruime aanbod aan diensten in Vught, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen via 0499-748011 of mailen naar info@hansschepers.nl.

Klantgerichte service

Vroeger was meubelstoffeerderij een echt ambacht. Veel mensen lieten regelmatig banken en stoelen bekleden met een nieuwe meubelstof. Tegenwoordig kiezen veel mensen, ook in Vught, ervoor om nieuwe meubels te kopen. Dat is zonde, want wij kunnen stoelen snel en gemakkelijk een tweede leven geven met een nieuwe bekleding. We controleren het binnenwerk en voeren waar nodig reparaties uit. U kunt weer heerlijk zitten op uw nieuwe stoel of bank in Vught, die jarenlang meegaat. Dat bespaart u veel geld. We letten niet alleen op de kosten, maar vinden ook service belangrijk:

  • Wij komen langs om maten op te meten
  • Of halen uw meubel bij u op en leveren weer af
  • Wij geven advies over onderhoud
  • Uitgebreid assortiment aan stoffen en leer
  • Zit uw kleur er niet bij? Dan gaan we voor u op zoek
  • U vindt bij ons ook meubels en raamdecoratie

Stoffeerder Vught

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Gespecialiseerd in projectinrichting

Wanneer u in Vught een hotelkamer, kantoor of horecagelegenheid wilt inrichten, dan kunnen wij u helpen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de meubelbranche hebben wij veel gevoel voor kleur en inrichting. Daardoor kunnen wij eenvoudig en snel een smaakvol interieur voor u realiseren met bijpassende meubels. Ook kunnen we voor u lounge- en restaurantbanken op maat maken. We kunnen voor u in Vught bijpassende raamdecoratie maken, zoals originele gordijnen. Wij kunnen het werk uit handen nemen en de volledige projectinrichting van uw overnemen.

Wij helpen u graag

Wanneer u ons wilt inschakelen voor het stofferen van banken of kantoorinrichting van uw pand in Vught, wij gaan graag voor u aan de slag. U kunt telefonisch contact met ons opnemen voor meer informatie, het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte. Natuurlijk kunt u ook een mail sturen of vul het contactformulier op onze website in. Onze contactgegevens zijn: 0499-748011 en info@hansschepers.nl. U bent ook van harte welkom in onze showroom. Wij helpen u graag in Vught.

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN