Woningstoffeerder Vlierden

Uw kwalitatieve meubelstoffeerderij in Vlierden

Wenst u een snelle doch zorgvuldige stoffering van uw meubels in Vlierden? Hans Schepers Stoffering is uw professionele stoffeerderij. Wij zijn al jaren een groot speler in het verzorgen van kwalitatievea stofferingen. Indien u uw meubilair wenst te stofferen of herstofferen, zijn uw meubels bij ons in goede handen. Bent u nog op zoek naar raamdecoratie? Ook dat vindt u tegen een scherpe prijs bij Hans Schepers. Onze professionele stoffeerders kunnen uw stoelen of banken geheel naar wens bekleden. Wenst u uw gehele meubilair te bekleden of slechts een gedeelte hiervan? Of wilt u ons inzetten voor uw kantoorinrichting? U leest het al, wij verrichten diverse werkzaamheden in Vlierden. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat biedt Hans Schepers Stoffering?

Is uw meubilair verkleurd en versleten na jaren intensief gebruik? Indien uw meubilair u dierbaar is, zal u deze uiteraard niet zomaar wegdoen. Wij kunnen u dan ook de ideale oplossing bieden en ervoor zorgen dat uw meubels weer net zo mooi zijn als voorheen. En dat is niet het enige wat wij voor u kunnen betekenen. Zelfs uw kantoorinrichting kunnen wij op ons nemen. U kunt bij ons altijd rekenen op een strak en prachtig resultaat. Wij zijn inzetbaar voor de volgende diensten:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Waarom Hans Schepers kiezen?

Bij Hans Schepers Stoffering staan echt vakmanschap en het leveren van de beste service bovenaan. Uw wensen staan bij ons centraal, waardoor wij altijd het resultaat realiseren dat u voor ogen heeft. Wij bieden enkel een hoogwaardige kwaliteit meubelstoffen aan. Dit maakt dat velen ons stoffeerdersbedrijf steeds weer weten te vinden. En niet alleen hierom, maar ook door de andere extra’s die wij te bieden hebben. Denk aan deze voordelen:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Wilt u ook uw meubilair snel en vakkundig laten stofferen in Vlierden? Neem dan contact met ons op en zet onze experts in of breng een bezoek aan onze showroom in Best.

Bel ons voor uw meubelstoffering in Vlierden

Wenst u uw meubilair in Vlierden volledig te laten stofferen? Of wilt u een herstoffering van enkele meubels laten uitvoeren? Voor uw meubelstoffering of kantoorinrichting kunt u gerust contact met ons opnemen via 0499-748011. Tevens kunt u een mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij staan dan snel voor u klaar om uw meubelstoffering in Vlierden tot in de puntjes te verzorgen.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN