Meubelstoffeerder Veldhoven

Wij stofferen ook in Veldhoven

Wanneer u in Veldhoven op zoek bent naar een professionele meubelstoffeerderij, dan zit u goed bij Hans Schepers Stoffering. Wij hebben jarenlange ervaring met het stofferen van banken en stoelen. Dat doen we met veel plezier, want wij halen veel voldoening uit het opknappen van oude en versleten meubels. Met een nieuwe stof erop en reparatie van het binnenwerk zit uw stoel of bank weer als nieuw. Uw meubel kan weer jaren mee. Ook stofferen wij in Veldhoven lounge- en restaurantbanken, bijvoorbeeld bij de tapastent Quepasa.

Stoffeerder Veldhoven

Vele diensten naast stofferen

Wanneer u onze meubelstoffeerderij inschakelt, dan kunnen wij meer dan alleen banken en stoelen bekleden. Wij kunnen in Veldhoven ook:

  • Raamdecoratie (gordijnen, shutters en blinds) verzorgen
  • Specifieke meubels voor u zoeken
  • Stofferen van bekleding in caravans en boten
  • Controle en reparatie van binnenwerk
  • Op maat gemaakte restaurantbank of loungebank (projectstoffering)
  • Kantoorinrichting en projectinrichting

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Webwinkel en showroom

Wij zijn een traditionele meubelstoffeerder met passie voor het vak. We kregen echter ook veel vragen over nieuwe meubelen, zoals kasten en banken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de meubelbranche hebben wij goede contacten met vele leveranciers. Daardoor kunt u in Veldhoven profiteren van prachtige meubels voor een mooie prijs. U vindt een impressie van ons aanbod in onze webwinkel. U kunt ook langskomen in onze showroom in de buurt van Veldhoven. Wij verkopen verder ook onderhoudsproducten en raamdecoratie.

Handige tool voor u

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan verschillende kleuren en soorten stoffen en leer. U hebt dus een ruime keuze en u vindt altijd een stof die voldoet aan uw wensen. Kiezen kan soms lastig zijn. Daarom hebben wij een handige tool ontwikkeld, die u kunt vinden op onze website. U kunt hier eenvoudig en snel uw woonkamer in Veldhoven namaken. Vervolgens kunt u spelen met de verschillende kleuren waarin wij uw bank of stoelen kunnen bekleden. Zo ontdekt u vanzelf de perfecte kleur!

Gaan wij voor u aan de slag?

Wilt u dat wij voor u in Veldhoven aan de slag gaan met stofferen, projectstoffering of kantoorinrichting? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer: 0499-748011. U kunt ons per e-mail bereiken op info@hansschepers.nl of vul het contactformulier op onze website in. Wij zijn u graag van dienst en helpen u met veel plezier met uw stoffeerklus. Voor referenties van eerdere projecten kunt u op onze site kijken. Zo hebben wij onder meer ook de projectinrichting van Quepasa in Veldhoven mogen verzorgen.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN