Meubelstoffeerder Veghel

Uw meubelstoffeerderij in Veghel en omgeving

Wilt u snel een meubelstoffeerder in Veghel inzetten voor een secure stoffering van uw meubels? Bel dan meteen naar Hans Schepers Stoffering! Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het stofferen van meubilair. Bij ons zit u dan ook goed voor het stofferen of herstofferen van uw meubels. Tevens verkopen wij prachtige gordijnen. Onze stoffeerders staan graag voor u klaar om uw stoelen of banken geheel naar wens te bekleden. Wenst u uw meubilair geheel door onze stoffeerder te laten stofferen? Of wilt u graag hulp bij uw kantoorinrichting in Veghel? Neem dan snel contact met ons op. Wij horen graag wat uw wensen zijn voor uw stoffering.

Diensten Hans Schepers Stoffering

Na jaren intensief gebruik kan het zijn dat uw meubilair verkleurd of versleten is. Misschien zijn uw meubels u lief en wilt u deze het liefst nog behouden. Het goede nieuws is dat door te kiezen voor meubelstoffering van Hans Schepers uw meubels er weer zo goed als nieuw uit zullen zien. Wij stofferen niet enkel meubels, maar kunnen u ook de gehele inrichting van uw bedrijfspand in Veghel uit handen nemen. Uw woning of kantoorpand krijgt zo een geheel nieuwe en frisse uitstraling. Bij ons bent u op de juiste plek voor een divers aantal diensten, zoals:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom kiezen voor onze stoffeerderij?

Bij Hans Schepers Stoffering staan echt vakmanschap en het leveren van uitmuntende service centraal. Door goed naar uw wensen te luisteren, kunnen we het voor u gewenste resultaat bereiken. Wij werken enkel met de beste kwaliteit meubelstoffen. Velen zijn u voorgegaan en kozen voor onze meubelstoffeerderij door onze uitstekende kwaliteit stoffering. Stoffering waar u nog jarenlang plezier van heeft. Ook bieden wij de volgende extra’s:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Schakel ons nu in voor uw kantoorinrichting of interieur in Veghel en neem contact op met onze specialist!

Zet onze meubelstoffeerderij in Veghel in

Wilt u uw meubels ook laten stofferen of herstofferen? Of bent u benieuwd naar onze werkwijze bij uw meubelstoffering? Wanneer u meer informatie behoeft of graag eens langskomt in onze showroom in Best, kunt u gerust contact met ons opnemen via 0499-748011. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Onze specialist staat graag voor u klaar met advies op maat voor uw nieuwe stoffering in Veghel!

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN