Meubelstoffeerder Udenhout

Geef uw meubels een tweede leven

Bent u van plan uw meubels in Udenhout te stofferen, herstofferen of compleet vernieuwen? Dan bent u bij meubelstoffeerderij Hans Schepers Stoffering aan het juiste adres. Hans Schepers is een bekend stoffeerder in Udenhout die gespecialiseerd is in meubelstoffering, herstoffering en stoelen bekleden. Ook voor een nieuwe woon- of kantoorinrichting in Udenhout kunt u bij ons terecht. Naast ons eigen aanbod bieden we stoffering en meubelstoffen op maat. Als we het niet in huis hebben, zoeken we graag een leverancier die via ons de meubelen bij u in Udenhout kan bezorgen. Voor professionele meubelstoffering, herstofferen en woon- en kantoorinrichting in Udenhout gaat u naar Hans Schepers Stoffering!

Stoelen bekleden

Op iedere werkplek en in ieders huis zijn stoelen onmisbaar. Wilt u uw stoelen bekleden in Udenhout? De stoffeerderij van Hans Schepers kan al allerlei stoelen bekleden. Hans Schepers Stoffering kunt u uw stoelen bekleden, herstofferen of geheel vernieuwen. Zo kunt u kiezen uit stoelen in leer, stof en kunstleer. Wilt u uw stoel bekleden of een nieuwe stoel kopen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom van onze stoffeerderij om onze stoelen te bekijken!

Meubelstoffering

Door onze jarenlange ervaring in de meubelstoffering, weten we dat klanten behoefte hebben aan extra dienstverlening op het gebied van meubel- projectstoffering in Udenhout. Bij Hans Schepers Stoffering kijken we zorgvuldig naar elke meubelstof en zijn we kritisch over onze meubelstoffering.

Bij het stofferen of herstofferen van uw meubelen in Udenhout voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Wij controleren, repareren of vervangen (indien nodig) het interieur
  • Wij werken alleen met hoogwaardig meubelstof en kwaliteitsproducten
  • Wij geven de voorkeur aan speciale onderhoudsproducten bij meubelstoffering
  • Doordat wij uw meubels te stofferen, blijven ze (nog) langer mooi

Kantoorinrichting en projectstoffering

Elke kantoorinrichting is anders. Daarom gaat Hans Schepers Stoffering op zoek naar de meubelstoffering of projectstoffering voor iedere kantoorinrichting. Het meubelstofferen van bestaand meubilair, oftewel herstofferen, blijkt voor velen een goede uitkomst. Welke stijl u ook maar heeft in uw kantoorinrichting, door middel van de juiste meubelstof, meubilair en gordijnen zorgen wij ervoor dat alles bij elkaar past. Heeft u nieuwe meubels nodig voor uw kantoorinrichting in Udenhout? Wij bieden passend meubilair voor een goede prijs. Zo vindt u met Hans Schepers Stoffering voordelig de perfecte kantoorinrichting voor uw bedrijf in Udenhout!

Neem contact op

Maak een afspraak met Hans Schepers Stoffering en laat u adviseren over de laatste meubelstof trends. Voor vragen over meubelstoffen of het herstofferen van uw meubelen, kunt u contact opnemen met stoffeerder Hans via 0499748011. Liever mailen? Dat kan via info@hansschepers.nl of het contactformulier op de website. Geen project is ons te klein. Ook voor projectstoffering, kantoorinrichting of gordijnen in Udenhout kunt u bij Hans Schepers Stoffering terecht!

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN