Meubelstoffeerder Tilburg

Uw meubels in een nieuw jasje

Wilt u uw meubels stofferen, herstofferen of compleet vernieuwen in Tilburg? Uw meubelen zijn in goede handen bij meubelstoffeerderij Hans Schepers Stoffering. De stoffeerderij van Hans Schepers is een begrip in Tilburg als het om meubelen en stoffering gaat. Hans Schepers is meubelmaker en gespecialiseerd in het stofferen van meubelen. Door zijn jarenlange ervaring met het meubelstoffen in Tilburg, kent hij hierin als geen ander de weg. Naast ons eigen aanbod bieden we stoffering en meubelstoffen op maat. Hebben we het zelf niet? Dan zoeken wij graag een leverancier die via ons de meubelen bij u in Tilburg kan bezorgen. Voor professionele meubelstoffering in Tilburg gaat u naar Hans Schepers Stoffering!

Stoelen bekleden

Stoelen en fauteuils zijn onmisbare meubelstukken in ieders huis, maar ook op iedere werkplek in Tilburg. Wilt u uw stoelen bekleden in Tilburg? De stoffeerderij van Hans Schepers kan al uw stoelen bekleden. Hans Schepers Stoffering verkoopt daarnaast ook stoelen in veel verschillende stijlen. Zo kunt u kiezen uit stoelen in leer, stof en kunstleer. Wilt u uw stoel bekleden of een nieuwe stoel kopen? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom van onze stoffeerderij om onze stoelen te bekijken!

Meubelstoffering

Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat klanten in Tilburg behoefte hebben aan extra dienstverlening op het gebied van meubelstoffering. Dat is wat we bieden bij Hans Schepers Stoffering. Zo kijken we bij meubelstoffering zorgvuldig naar elk meubelstuk en zijn we kritisch over ons werk.

Bij het stofferen of herstofferen van uw meubelen in Tilburg voeren wij de volgende werkzaamheden uit:

  • Wij controleren, repareren of vervangen (indien nodig) het interieur
  • Wij werken alleen met kwaliteitsproducten
  • Wij geven de voorkeur aan speciale onderhoudsproducten bij meubelstoffering
  • We zorgen ervoor dat uw meubelen (nog) langer mooi blijven

Kantoorinrichting en projectstoffering

Voor de kantoorinrichting van veel bedrijven in Tilburg gaan wij op zoek naar de juiste meubelstoffering of projectstoffering. Hieruit blijkt dat het meubelstofferen van bestaand meubilair voor velen een goede uitkomst is: herstofferen. Bij Hans Schepers Stoffering weten we als geen ander hoe we het beste kunnen halen uit het herstofferen van bestaande meubelen. Of u nu een kantoorinrichting wilt die klassiek of modern is, door middel van meubelstof zorgen wij ervoor dat alles bij elkaar past. Heeft u nieuwe meubels nodig voor uw kantoorinrichting in Tilburg? Wij bieden passend meubilair voor een goede prijs. Zo vindt u met Hans Schepers Stoffering voordelig de perfecte kantoorinrichting voor uw bedrijf in Tilburg!

Neem contact op

Maak een afspraak met Hans Schepers Stoffering en laat u adviseren over de laatste meubel- en stoffen trends. Voor vragen over het stofferen van meubelstoffen of het herstofferen van uw meubelen, kunt u contact opnemen met stoffeerder Hans via 0499748011. Liever mailen? Dat kan via info@hansschepers.nl of het contactformulier op de website. Geen project is ons te klein. Ook voor projectstoffering van gordijnen in Tilburg kunt u bij Hans Schepers Stoffering terecht!

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN