Stoffeerder

Professionele en ervaren stoffeerder

Wanneer u uw meubels wilt laten opknappen, kunt u een professionele stoffeerder inschakelen om stoelen en banken opnieuw te bekleden. Hans Schepers Stoffering is dan een uitstekende keuze. Dankzij jarenlang vakmanschap kunnen wij ieder meubelstuk stofferen en zo een tweede leven geven. We controleren meteen het binnenwerk en voeren eventuele reparaties uit. De kosten houden we als stoffeerder bewust zo laag mogelijk door slim gebruik te maken van werkplaatsen door het land. Zo is er altijd een werkplek dicht bij u en betaalt u een mooie prijs.

Waarom bekleden?

Er kunnen verschillende redenen zijn om stoelen of banken opnieuw te laten bekleden door een stoffeerder. Het maakt ons niet uit wat uw reden is. Het gaat ons erom dat u straks tevreden bent over het eindresultaat. We zien in onze dagelijkse praktijk dat de belangrijkste redenen zijn:

  • Het meubelstuk heeft emotionele waarde
  • De stoel of bank past nog bij de rest van de ruimte
  • Het meubel zit nog goed, maar past met een andere stof beter in het interieur
  • Opknappen is beter voor het milieu dan weggooien
  • U bent mogelijk goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe stoel of bank koopt

Ruime keuze aan stoffen

U vindt bij ons een ruim assortiment aan stoffen in verschillende keuren, maten en soorten. We hebben stoffen vanaf 24 euro per meter. Het spreekt voor zich dat de stofsoorten verschillen in prijs en kwaliteit. Daardoor hebben we altijd een optie die aansluit op uw wensen. Als stoffeerder werken we samen met vele leveranciers, waardoor we ook een specifieke kleur of soort voor u kunnen opzoeken. Dus ook als u niet vindt wat u zoekt, kunnen we alsnog kijken wat er mogelijk is. We bieden verder ook leer in diverse kleuren en kwaliteiten aan, waarbij u de kleur van het rund terug kunt lezen in de huid. Tot slot kunnen we ook de bekleding en kussens van uw caravan en boot vervangen. Hier is vaak een speciale stof voor nodig. Wij kunnen hier als stoffeerder probleemloos mee werken.

Wilt u meer weten?

Ook voor een haal- en brengservice, het komen opmeten van maten en een snelle service bent u bij stoffeerder Hans Schepers aan het juiste adres. Wilt u meer weten? Kijk dan in onze webwinkel of kom langs in onze webshop. We beantwoorden u vragen ook graag telefonisch (0499-748011) of per mail (info@hansschepers.nl). U kunt uiteraard ook het contactformulier op onze website invullen. We reageren dan zo spoedig mogelijk. Hopelijk mogen we als stoffeerder snel aan de slag gaan om uw meubels professioneel op te knappen.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN