Meubelstoffeerder Son

Kies voor kwaliteit in Son

Bent u gehecht aan een bepaald meubelstuk in Son? Of wilt u uw bank of stoelen bekleden, omdat ze niet meer bij uw interieur passen? Of vindt u het zonde om een goed meubelstuk weg te gooien? Dan biedt opnieuw stofferen uitkomst. Meubelstoffeerder Hans Schepers is erin gespecialiseerd om uw oude bank of stoel van een nieuwe stof of leerlaag te voorzien. Zo krijgt het meubel weer een frisse uitstraling. Bovendien nemen we meteen het binnenwerk mee, zodat u weer heerlijk zit en jarenlang van uw meubel in Son kunt genieten.

Wat wij doen in Son

Wij zijn een professionele meubelstoffeerderij, maar hebben ons in de loop der jaren verdiept in andere specialisaties. Onze klanten, ook uit Son, vroegen hierom en wij vinden het belangrijk om onze klanten optimaal van dienst te zijn. Daarom vindt u bij ons ook:

  • Vele meubels: zoals banken, kasten, tafels, stoelen en barkrukken
  • Onderhoudsproducten
  • Een uitgebreid assortiment aan soorten stof en leer
  • Raamdecoratie, zoals gordijnen en houten luiken

Stoffeerder Son

  • Op maat gemaakte restaurantbanken en lougenbanken
  • Vrijblijvend advies
  • Hulp bij projectinrichting, kantoorinrichting en projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Klantgerichte werkwijze

Onze werkwijze is altijd klantgericht. Zo komen we bij u langs in Son om maten op te nemen als u dat wilt. Ook halen we uw meubels bij u op en leveren we ze weer netjes af. U hebt er dus geen enkel omkijken naar. U hoeft alleen maar een stof uit te kiezen en wij zorgen voor de rest. U vindt ongetwijfeld iets in ons uitgebreide assortiment. Zo niet, dan gaan we voor u op zoek bij een van onze leveranciers. We vinden het belangrijk dat u tevreden bent. Veel klanten willen graag lage prijzen. Daarom werken wij vooral vanuit huis en verschillende werkplaatsen in het land. Zo houden we onze kosten en uw prijs laag, ook in Son.

Wilt u een offerte opvragen?

Bent u overtuigd en wilt u dat wij uw stofferen, projectstoffering of kantoorinrichting voor onze rekening nemen? Dan gaan we heel graag voor u aan de slag. Bel ons 0499-748011 en we bespreken graag de mogelijkheden met u. Afhankelijk van de drukte kunnen we u dezelfde dag nog een offerte sturen. U kunt ook een mail sturen naar info@hansschepers.nl met uw vragen of opmerkingen, of vul het contactformulier op onze website. Wij gaan dan zo spoedig mogelijk op uw bericht in en sturen u vervolgens een offerte in Son.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN