Slimme vouwgordijnen – op maat gemaakt

Slimme vouwgordijnen – op maat gemaakt

Met slimme, elektrische vouwgordijnen beweeg je jezelf naar een luxe en comfortabele leefomgeving. Installeer je elektrische vouwgordijnen draadloos, verbind ze eenvoudig met je slimme woning en bedien ze met één druk op de knop overal vandaan, op welke manier dan ook. Creëer privacy en de perfecte lichtinval. Be comfy and just relax…

Binnen een minuut ingesteld met je smartphone

Slimme vouwgordijnen aangedreven door MotionBlinds werken in een handomdraai. Bekabeling is niet nodig voor installatie, de geïntegreerde batterijmotoren zijn kabelvrij en USB-C oplaadbaar.

Scan, verbind en bedien

Met de MotionBlinds Bluetooth app werkt jouw vouwgordijn in een handomdraai. De smartphone app helpt je bij het instellen en bedienen van je vouwgordijn binnen Bluetooth bereik. Bovendien kun je in de app timers programmeren, waarmee je het vouwgordijn volledig automatiseert.

 

Future-proof smart home motoren

Onderdeel van MotionBlinds is Eve MotionBlinds, een vouwgordijn motor met Apple HomeKit technologie, die rechtstreeks vanaf je iPhone werkt met Apple HomeKit. Ondersteund door Bluetooth en Thread, is dit de meest geavanceerde en gebruiksvriendelijke technologie op de markt.

Matter

Eve MotionBlinds ondersteunt Matter, de aankomende smart home-standaard die is ontwikkeld door Apple, Google, Amazon, Samsung en anderen. Het zorgt ervoor dat apparaten met elkaar samenwerken, ongeacht welk smart home-systeem wordt gebruikt. Zodra Matter is uitgerold, zal Eve MotionBlinds niet alleen Apple HomeKit ondersteunen, maar ook Alexa, Google, SmartThings en anderen. Zonder dat er een Bridge nodig is.

Bekijk hier de brochure met alle opties 

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN