Meubelstoffeerder Sint-Oedenrode

Uw scherp geprijsde meubelstoffeerderij in Sint-Oedenrode

Zoekt u een goede en goedkope meubelstoffeerderij in Sint-Oedenrode? Neem dan snel contact op met Hans Schepers Stoffering. Wij zijn inmiddels een begrip in Sint-Oedenrode en omstreken, omdat onze diensten veelzijdig zijn en diverse uitmuntende stofferingen aanbieden. Wij kunnen uw stoelen of banken geheel in een kleur naar wens stofferen. Onze diensten zijn niet alleen beschikbaar voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Wij zijn in staat uw projectstoffering of kantoorinrichting geheel te verzorgen. Onze jarenlange ervaring maakt dat wij kennis van vele toepassingen hebben. Wat wenst u te laten stofferen? Lees verder en kom meer te weten over onze diensten of neem meteen contact met ons op via 0499-748011.

Welke diensten biedt onze stoffeerderij?

Onze stoffeerderij biedt haar diensten aan zowel particulieren als zakelijke klanten aan. Wij leveren niet enkel diensten in Sint-Oedenrode, maar door heel Nederland. Wij hebben een vrij divers aanbod. Al vele klanten kozen ervoor om met ons in zee te gaan door onze veelzijdigheid. Wat wij u allemaal te bieden hebben? Hieronder hebben wij onze diensten voor u opgesomd. Wij bieden u:

 • Stofferen van meubelstukken (antiek en klassiek, maar ook modern en design)
 • Bekleden van banken en kussens voor caravans en boten
 • Projectinrichting waarbij wij alles uit handen nemen
 • Projectstoffering
 • Op maat gemaakte loungebanken en restaurantbanken
 • Raamdecoratie zoals gordijnen
 • Kantoorinrichting welke past bij uw bedrijf

Kortom, als meubelstoffeerder zijn wij zeer veelzijdig, waardoor wij voor diverse diensten inzetbaar zijn.

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom Hans Schepers Stoffering als uw stoffeerder?

Er zijn vele redenen om te kiezen voor Hans Schepers Stoffering. Allereerst bieden wij enkel goede service en kwalitatief hoogwaardige stofferingen. Dit alles kunnen wij u bieden tegen een zeer scherpe prijs. Naast dat wij al volop gekozen zijn door onze veelzijdigheid aan diensten, hebben wij nog veel meer te bieden. Wat is precies kenmerkend voor ons bedrijf? Onze kenmerken zijn:

 • Wij werken snel
 • U heeft bij ons een ruime keuze aan stoffen en leersoorten
 • Wij hebben een haal- en brengservice voor uw meubels
 • Wij hanteren aantrekkelijke prijzen
 • U krijgt vrijblijvend en professioneel advies
 • Ons assortiment is zeer uitgebreid
 • U kunt bij ons ook onderhoudsproducten kopen

Kortom, wanneer u een totaalservice in Sint-Oedenrode wenst voor uw stofferingen, kunt u het beste de keuze maken voor Hans Schepers Stoffering!

Ook een handige tool!

Bent u benieuwd welke kleur stofferingen het meest passen bij uw stoelen of banken? Wij hebben hier een handige tool voor ontwikkeld, die u op onze website kunt vinden. Via onze tool kunt u uw woonkamer in Sint-Oedenrode geheel samenstellen. Door te spelen met diverse kleuren, krijgt u een idee welke kleur stofferingen naar uw smaak zijn. Mochten wij toch niet over deze kleuren beschikken, dan gaan wij via onze partners op zoek naar uw kleur naar wens. Wij zien graag dat u optimaal tevreden bent met het eindresultaat.

Neem contact op met onze meubelstoffeerderij!

Wilt u uw stoffering van uw stoelen en banken in Sint-Oedenrode overlaten aan een echte specialist? Dan is Hans Schepers Stoffering uw adres. Op onze website kunt u aanschouwen welke projecten wij al met succes afgerond hebben. Neem contact met ons op via 0499-748011 voor vrijblijvende informatie, het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte op maat. U kunt ons tevens mailen via info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Indien u onze showroom bezoekt, staat u nog meer inspiratie te wachten. Schakel snel onze stoffeerder in voor uw meubelstoffering in Sint-Oedenrode!

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN