Meubelstoffeerder Sint Michielsgestel

Laat in Sint Michielsgestel uw meubels stofferen of herstofferen

Oude of versleten meubels? Laat uw meubels stofferen, herstofferen of zelfs compleet vernieuwen in Sint Michielsgestel door meubelstoffeerderij Hans Schepers Stoffering. Wij zijn ambachtelijke meubelmakers die gespecialiseerd zijn in het stofferen en herstofferen vanoude en nieuwe meubelstukken en hebben jarenlange ervaring in meubels stofferen, kantoor- en projectinrichting en gordijnen. Naast ons eigen aanbod gestoffeerde meubels in onze showroom zijn wij ook het adres voor maatwerk meubelstoffering en meubelstoffen. Hebben uw meubels in Sint Michielsgestel een flinke opknapbeurt nodig? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekleden van stoelen

Stoelen en fauteuils zijn onmisbare meubelstukken Sint Michielsgestel in iedere woning, maar ook in ieder kantoor. U kunt bij ons uw stoelen bekleden met de stoffen die u wilt. Daarnaast verkopen wij ook stoelen in de meest uiteenlopende stijlen en modellen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor stoelen die zijn bekleed met leer, stof en kunstleer. Wilt u stoelen laten bekleden of nieuwe stoelen kopen in Sint Michielsgestel? Neem contact met ons op of kom langs in de showroom van onze stoffeerderij om onze stoelen te bekijken!

Meubelstoffeerder

Ga met uw meubels naar een meubelstoffeerder en laat ze weer in een nieuw jasje steken of zelfs compleet restaureren. Mooi ambachtelijk gemaakte meubels verdienen een tweede of derde leven. Door ze te herstofferen zien ze er weer uit als nieuw en gaan ze weer jaren mee. Meubels stofferen is ons vak. Daar krijgen we energie van! Jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat klanten in zowel de particuliere als de zakelijke markt behoefte hebben aan extra dienstverlening.

En die bieden we! Zo bekijken we elk meubelstuk én ons werk met een kritisch oog:

  • Wij controleren, repareren of vervangen (indien nodig) het binnenwerk
  • Wij werken alleen met kwaliteitsproducten
  • Wij geven de voorkeur aan speciale onderhoudsproducten bij meubelstoffering
  • We zorgen ervoor dat uw meubelen (nog) langer mooi blijven

Kantoorinrichting en projectstoffering

Voor de kantoorinrichting en meubelstoffering in Sint Michielsgestel weten veel bedrijven ons ook te vinden. Het herstofferen van bestaande meubelstukken is voor veel bedrijven een betere oplossing dan nieuwe meubels kopen. Met herstofferen halen wij altijd het beste uit uw meubels naar boven. Wilt u bijvoorbeeld een klassieke of moderne kantoorinrichting: wij zorgen dat de meubelstoffen en gordijnen matchen met uw kantoor interieur. Zo vindt u met Hans Schepers Stoffering voordelig de perfecte kantoorinrichting voor uw bedrijf in Sint Michielsgestel!

Afspraak maken? Neem contact met ons op

Maak een afspraak met Hans Schepers Stoffering en laat u adviseren over de laatste meubel- en stoffen trends. Voor vragen over het stofferen van meubelstoffen of het herstofferen van uw meubelen in Sint Michielsgestel, kunt u contact met ons opnemen via 0499748011, of mailen naar info@hansschepers.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN