Meubelstoffeerder Schijndel

Uw meubelstoffeerderij in Schijndel en omstreken

Zoekt u in Schijndel een stoffeerder die uw meubels snel en professioneel kan stofferen? Bel dan direct naar Hans Schepers Stoffering! Wij specialiseren ons al jarenlang in de meubelstoffering. U bent bij ons dan ook op de juiste plek voor het stofferen en herstofferen van uw meubels. Ook hebben wij prachtige decoratieve gordijnen in ons aanbod. Onze stoffeerders kunnen uw stoelen geheel naar wens bekleden. Wilt u graag een bank of stoel volledig laten stofferen door onze stoffeerder? Of wenst u hulp bij uw kantoorinrichting in Schijndel? Neem dan direct contact met ons op, zodat we uw wensen kunnen doorspreken.

Wat biedt onze stoffeerderij u?

Misschien zijn uw meubels na jaren van intensief gebruik versleten of verkleurd. Echter zijn uw meubels u wellicht lief en wilt u deze niet zomaar de deur uit doen. Gelukkig is daar Hans Schepers Stoffering voor uw meubelstoffering. Wij kunnen niet alleen uw meubels stofferen, maar ook de inrichting van uw bedrijfspand in Schijndel verzorgen. Doordat wij uw stoelen van nieuwe stoffering voorzien, ogen deze weer als nieuw. Dat geldt ook voor de uitstraling van uw kantoorruimte. Bij ons kunt u terecht voor verschillende diensten. Zo bent u bij ons op de juiste plek voor:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom kiezen voor Hans Schepers?

Onze meubelstoffeerderij hecht veel belang aan vakmanschap en het leveren van uitstekende service. Wij luisteren goed naar uw wensen en kunnen zo het gewenste resultaat leveren. Enkel de beste kwaliteit meubelstoffen bieden wij aan. Al velen kozen voor Hans Schepers Stoffering door onze uitmuntende kwaliteit stoffering. Bij ons geniet u dan ook nog jaren van uw nieuwe stoffering. Daarbij hebben wij u de volgende extra’s te bieden:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Schakel ons nu in voor uw kantoorinrichting of interieur in Schijndel en neem contact op met onze specialist!

Kies voor onze meubelstoffeerderij in Schijndel!

Kiest u ook voor het inzetten van een stoffeerder voor de stoffering of herstoffering van uw meubilair? Of bent u benieuwd hoe wij tijdens een meubelstoffering te werk gaan? Indien u ons assortiment wenst te bekijken in onze showroom in Best of meer informatie wenst, kunt u gerust contact met ons opnemen via 0499-748011. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij voorzien u graag van advies op maat omtrent de beste stoffering voor u in Schijndel!

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN