Projectstoffering

Voor vakkundige projectstoffering

Veel bedrijven zoeken de juiste uitstraling en inrichting voor hun hotelkamer of horecagelegenheid en projectstoffering kan dan uitkomst bieden. U vindt bijvoorbeeld de perfecte banken, maar ze matchen niet mooi met de stoelen. Dan kunt u verder zoeken en met minder genoegen nemen. U kunt ook contact opnemen met Hans Schepers Stoffering. Wij gaan voor u op zoek naar de juiste kleur stof en zorgen ervoor dat uw meubelstukken met stoffen bekleed worden. Schakel ons in voor uw vakkundige projectstoffering.

Projectstoffering

Ook voor herstoffering

Is het interieur van uw bedrijf aan een opknapbeurt toe? Ook dan geven wij u graag advies. Dankzij onze jarenlange ervaring in de meubelbranche kunnen wij u vertellen hoe u optimaal resultaat kunt bereiken met minimale middelen. Zo kan herstoffering van bestaand meubilair een oplossing zijn om uw interieur weer een frisse uitstraling te geven, waardoor meubels er weer als nieuw uitzien en weer jaren meekunnen. Ook dat is onderdeel van onze projectstoffering.

Ruim assortiment

Zoals u van een meubelstoffeerder en specialist in projectstoffering mag verwachten, kunnen wij uw stoelen en banken van een nieuwe bekleding voorzien. Maar wij hebben ook een ruim assortiment aan stoffen en leersoorten in huis. We kunnen stalen meenemen naar onze afspraken of u kunt ze bekijken in onze showroom in Eindhoven. Zoekt u toch net een andere kleur of een ander soort materiaal? Dan gaan we voor u op zoek en nemen we contact op met onze leveranciers:

  • Hulshof.com
  • Keymer
  • Textaafoam B.V.
  • ReynaldoEsbeco.nl
  • Verotex
  • A.W. Leder b.v.

Op maat gemaakte banken

Heeft u specifieke wensen voor uw horecagelegenheid of hotelkamer? Dat is voor ons geen enkel punt. Wij kunnen op verzoek ook maatwerk leveren, bijvoorbeeld voor loungebanken of restaurantbanken. U zoekt bijvoorbeeld stoelen uit, die helemaal naar uw wens zijn. Wij zorgen dan voor de bijpassende kleur stof voor de banken. Alles is mogelijk als u ons kiest voor uw projectstoffering. We vertellen u hier graag meer over.

Word ook een tevreden klant

Inmiddels hebben we prachtige projecten mogen afronden voor onder meer Steakhouse Sydney, Quepasa in Veldhoven en Café Saint Tropez. Hier zijn we ontzettend trots op. Wilt u dat we ook voor u aan de slag gaan met projectstoffering? Stuur ons dan gerust een e-mail via info@hansschepers.nl. Wanneer u een afspraak wilt maken of een offerte wilt opvragen, dan kunt u ook bellen met: 0499-748011. We bespreken graag wat we voor uw projectstoffering kunnen betekenen.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN