Projectinrichter

Wij zijn een ervaren projectinrichter

Wanneer u een projectinrichter zoekt met verstand van zaken en jarenlange ervaring in de meubelbranche, dan zit u goed bij Hans Schepers Stoffeerderij. Wij voelen haarfijn aan wat u zoekt voor de inrichting van bijvoorbeeld een hotelkamer, horecagelegenheid of kantoor. Dankzij onze achtergrond in de stoffering hebben wij veel gevoel voor kleuren, materiaal en sfeer. Wij kunnen als projectinrichter zorgen voor een smaakvolle inrichting. Wilt u ons inschakelen? Neemt u dan telefonisch contact met ons: 0499-748011.

Projectinrichter

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Als projectinrichter willen wij alle werkzaamheden uit handen nemen. Wij gaan voor u aan de slag en hebben van u vooral input nodig. Daarna kunt u het aan ons overlaten:

 • Wij kunnen restaurant- en loungebanken voor u op maat maken
 • Heet u specifieke wensen voor het meubilair? Dan gaan wij op zoek naar precies die tafel of stoel
 • Wij zoeken passende meubels voor een scherpe prijs
 • Ook voor raamdecoratie van verschillende merken kunt u bij ons terecht
 • U krijgt bij ons interieuradvies

Uw persoonlijkheid staat centraal

Ieder project is anders. Als projectinrichter vinden wij het belangrijk om hierbij stil te staan. We willen uw zaak een bepaalde sfeer meegeven en willen dat u hier ook echt achter kunt staan. Daarom gaan we voor ieder project in gesprek met onze klanten om zo wensen en behoeften helder te kunnen krijgen. Hiermee komen we altijd tot een prettige samenwerking met een prachtig ingerichte hotelkamer, horecagelegenheid of kantoorruimte als resultaat.

Onze referenties

Bent u nieuwsgierig naar onze eerdere projecten? We laten u graag een greep uit onze werkzaamheden zien, want zij zijn tevreden met wat wij als projectinrichter hebben opgeleverd. Zo hebben we de volgende horecagelegenheden ingericht:

 • Café Saint Tropez
 • Steakhouse Sydney
 • Het Landgoed (in samenwerking met Rombouts Antiques)
 • Quepasa Veldhoven

Huur ons in als uw projectinrichter?

Wij gaan graag voor u aan de slag om uw zaak precies de uitstraling te geven, die u wilt. We zoeken voor u passende meubels tegen een scherpe prijs, geven u interieuradvies en zorgen voor bijpassende raamdecoratie. Wilt u dat we ook andere interieur- of projectklussen voor u uitvoeren? Neemt u dan gerust contact met ons op en we bespreken graag ook de mogelijkheden. We kunnen ook altijd meubilair voor u stofferen in een kleur en materiaalsoort naar keuze. Alles is mogelijk met Hans Schepers als projectinrichter.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN