MeubelenvoorU by Hans Schepers

MeubelenvoorU by Hans Schepers

MeubelenvoorU by Hans Schepers  is opgericht door Hans Schepers. Hans Schepers is al jarenlang werkzaam in de meubelbranche. In het verleden heeft hij zelf meubelen geproduceerd. Door in het verleden zelf te produceren weet hij als geen ander hoe een meubel er van binnen en van buiten uit hoort te zien. Door jarenlange samenwerking met verschillende leveranciers heeft hij scherpe prijzen kunnen bedingen. Juist door deze contacten kunnen wij u nu laten:

 

Profiteren van een goed aanbod tegen een zeer scherpe prijs!

U vindt op in onze webwinkel www.meubelenvooru.nl een variatie aan diverse meubelen voor u zoals hoekbanken, bankstellen, tafels, fauteuils etc. Naast onze webwinkel hebben wij ook een showroom aan De Rijn 7b te Best

 

Waarom toch een showroom?

 

In onze showroom kunt u de meubelen bekijken, kunt u vragen stellen over een andere afmeting, een ander stofje, of toch leer? De meeste modellen zijn er in vele soorten en maten en wij kunnen u precies uitleggen wat de mogelijkheden zijn.

Wilt u laten herstofferen, wij hebben veel stofstalen, die u ook nog eens kunt combineren met de juiste kleur voor bijvoorbeeld een nieuw vloerkleed. Te veel mogelijkheden om op te noemen en een persoonlijk gesprek helpt u dan goed op weg!

Om kosten te besparen heeft MeubelenvoorU by Hans Schepers er o.a. voor gekozen niet een duur en luxe winkelpand te betrekken maar een oude fabriekhal, deze keuzes geeft MeubelenvoorU by Hans Schepers  de mogelijkheid de kosten voor u laag te houden.

Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak 0499-748011 of kom langs tijdens een van onze openingstijden.

 

Advies nodig?

Ook hebben wij een styling- en verkoopadviseur (Liset) die u graag op weg helpt om tot een creatieve woonoplossing te komen. Twijfelt u over de inrichting, over de kleur van uw inrichting maak met Liset een afspraak en zij helpt u graag op weg. Natuurlijk onder het genot van een kopje koffie.