Meubelstoffeerder Oisterwijk

Uw kwalitatieve meubelstoffeerderij in Oisterwijk

Wilt u op een snelle wijze uw meubels in Oisterwijk laten stofferen door een professionele meubelstoffeerderij? Bel Hans Schepers Stoffering! Al jarenlang zijn wij een vooruitstrevend bedrijf op het gebied van stofferingen. Wenst u uw meubels te stofferen of wilt u een herstoffering laten uitvoeren? Bij ons liggen deze werkzaamheden in de juiste handen. Tevens kunt u bij ons terecht voor uw raamdecoratie. Onze ervaren stoffeerders kunnen uw stoelen en banken geheel naar wens bekleden. Wilt u uw gehele meubilair gestoffeerd hebben? Of wilt u ons inzetten voor uw kantoorinrichting? Wij kunnen u in Oisterwijk op diverse manieren van dienst zijn. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Wat heeft onze stoffeerderij u te bieden?

Is uw meubilair niet meer in haar optimale staat door jarenlang intensief gebruik? Zijn uw meubels verkleurd of versleten? Als uw meubilair u lief is, doet u het niet zomaar weg. Gelukkig kunnen wij u een oplossing bieden. Zo zorgen wij ervoor dat uw meubels er weer fris en fruitig uitzien. En dat is niet alles wat wij voor u kunnen betekenen. Wij zijn tevens inzetbaar voor uw kantoorinrichting. U kunt van ons altijd een strak, fris en nieuw resultaat verwachten. Wij zijn inzetbaar voor de volgende werkzaamheden:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom Hans Schepers voor uw stoffering?

Hans Schepers Stoffering staat voor waar vakmanschap en een optimale service. Daar wij uw wensen hoog achten, kunnen wij altijd het gewenste resultaat bewerkstelligen. Onze meubelstoffen zijn enkel van de beste kwaliteit, wat maakt dat velen al de keuze hebben gemaakt voor onze meubelstoffeerderij. Maar wij bieden u nog veel meer. Wat dacht u van deze mooie voordelen:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Kies er ook voor om onze stoffeerder in te zetten voor uw meubelstoffering of kantoorinrichting in Oisterwijk en bel ons direct!

Bel ons voor uw meubelstoffering in Oisterwijk!

Wilt u uw meubilair volledig laten stofferen of zijn enkele meubelstukken aan een herstoffering toe? Of behoeft u meer informatie omtrent onze werkzaamheden? Bel ons dan gerust voor meer informatie of kom langs in onze showroom in Best. Bel ons via

0499-748011. Tevens kunt u een mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij komen dan snel op locatie in Oisterwijk om uw meubelstoffering te realiseren.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN