Meubelstoffeerder Oirschot

Uw meubelstoffeerder in Oirschot voor al uw stofferingen

Een goede meubelstoffeerderij in Oirschot gezocht? Bel direct Hans Schepers Stoffering voor een snelle stoffering. Als stoffeerderij zijn wij inmiddels een begrip in Oirschot en omstreken, wat komt door ons veelvoud aan diensten en uitstekende stofferingen. Bij laatstgenoemde kunt u denken aan het bekleden van banken en stoelen. Wij verrichten tevens diensten voor zakelijke klanten, waarbij wij de projectstoffering of kantoorinrichting geheel verzorgen. Onze jarenlange ervaring in de meubelbranche maakt dat wij vele toepassingen kunnen bieden. Wat zijn uw wensen voor uw stofferingen? Lees verder voor meer informatie over onze diensten of neem contact op voor uw stoffering via 0499-748011.

Welke diensten biedt onze stoffeerderij?

Zoals gezegd bieden wij onze diensten aan zowel particulieren als zakelijke klanten aan. Wij leveren niet enkel in Oirschot diensten, maar door heel Nederland. Onze stoffeerderij heeft een ruim aanbod aan diensten. Vele klanten zijn u al voorgegaan en hebben een keuze gemaakt voor onze veelzijdigheid. De diensten die wij u kunnen bieden, omvatten onder andere:

 • Stofferen van meubelstukken (antiek en klassiek, maar ook modern en design)
 • Bekleden van banken en kussens voor caravans en boten
 • Projectinrichting waarbij wij alles uit handen nemen
 • Projectstoffering
 • Op maat gemaakte loungebanken en restaurantbanken
 • Raamdecoratie zoals gordijnen
 • Kantoorinrichting die past bij uw bedrijf

Kortom, wij zijn een veelzijdige meubelstoffeerder, waardoor u ons voor diverse klussen kunt inzetten.

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom de keuze voor onze stoffeerderij?

Waarom u uw stoffering in Oirschot aan ons overlaat? Hans Schepers Stoffering biedt u enkel de beste service en een hoge kwaliteit stofferingen. En dat tegen een zeer scherpe prijs. De redenen dat al vele klanten voor onze stoffeerderij hebben gekozen, houden verband met onze veelzijdigheid aan diensten. Bent u benieuwd wat wij u te bieden hebben? Hieronder hebben wij onze kenmerken voor u opgesomd:

 • Wij werken snel
 • U heeft bij ons een ruime keuze aan stoffen en leersoorten
 • Wij hebben een haal- en brengservice voor uw meubels
 • Wij hanteren aantrekkelijke prijzen
 • U krijgt vrijblijvend en professioneel advies
 • Ons assortiment is zeer uitgebreid
 • U kunt bij ons ook onderhoudsproducten kopen

Kortom, wenst u totaalservice in Oirschot voor uw stofferingen, kies dan voor onze meubelstoffeerderij!

Ook een handige tool!

Bent u benieuwd met welke kleuren u uw banken of stoelen kunt laten bekleden? Hier hebben wij een zeer handige tool voor op onze website. Onze tool laat u uw gehele woonkamer in Oirschot of omgeving zelf samenstellen. Door diverse kleuren te proberen, krijgt u meer zicht op de beste kleuren voor uw stoffering. En hebben wij uw gekozen kleur toch niet in huis? Dan gaan wij via onze partners op zoek naar uw gewenste kleur. Zo bent u straks optimaal tevreden met het eindresultaat!

Neem contact op met onze meubelstoffeerderij!

Wilt u uw banken of stoelen in Oirschot geheel naar wens laten stofferen? Dan zijn wij u graag van dienst. Neem een kijkje op onze website en zie welke projecten wij al met succes afgerond hebben. Neem contact met ons op via 0499-748011 voor vrijblijvende informatie, het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte op maat. U kunt ons ook mailen via info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom voor meer inspiratie. Onze stoffeerder komt graag bij u langs in Oirschot om uw banken of stoelen naar wens te bekleden!

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN