Meubelstoffeerder Nuenen

Voor uw banken en stoelen in Nuenen

Wanneer u erover denkt om uw bank of stoel in Nuenen opnieuw te laten bekleden, dan kunt u het beste contact opnemen met Hans Schepers Stoffering. Wij zijn een professionele meubelstoffeerderij en kunnen u precies vertellen wat er mogelijk is. We kunnen u bijvoorbeeld ons ruime assortiment aan stoffen en leersoorten laten zien. Ook laten we u weten of we het binnenwerk kunnen verbeteren of niet. Gaan we voor u aan de slag? Dan heeft u daarna weer jarenlang plezier van uw meubels in Nuenen. Vraag ons gerust om meer informatie: 0499-748011.

Onze opdrachten

Wij zijn een meubelstoffeerder, waar het ambacht wordt gecombineerd met modern ondernemerschap. Dat leidt ertoe dat we meer doen dan banken of stoelen bekleden. Wij nemen in Nuenen onder andere opdrachten aan als het gaat om het:

Nuenen

 • Stofferen van meubels (klassiek en modern)
 • Bekleding en kussens van boot of caravan
 • Reparatie van binnenwerk
 • Op maat gemaakte restaurant- en loungebanken
 • Projectinrichting voor hotelkamers
 • Kantoorinrichting
 • Projectstoffering, zoals voor horecagelegenheden
 • Zoeken van passende meubels, zoals barkrukken en tafels
 • Uitzoeken van raamdecoratie (zoals gordijnen)

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Ook projectinrichting

Dankzij onze jarenlange ervaring in de meubelbranche hebben we veel contacten met leveranciers van stoffen en meubels. Ook hebben we hierdoor gevoel gekregen voor kleur, vorm en inrichting. We geven u hierover graag advies. En we gaan verder: we kunnen ook de volledige projectinrichting van uw kantoor, horecagelegenheid of hotelkamer in Nuenen voor u verzorgen. We gaan dan met elkaar in gesprek over uw wensen, want we vinden het belangrijk dat de inrichting ook uw persoonlijkheid uitstraalt. Aan de hand hiervan zoeken of maken we bijpassende meubels. Ook kunnen we op zoek gaan voor u als u een specifieke stoel of tafel. Wij zijn tevreden als u dat ook bent.

Probeer onze handige tool

Als meubelstoffeerder weten we dat het soms erg lastig om de juiste keuze stof en kleur te maken voor uw banken of stoelen. Voor u contact met ons opneemt over het stofferen kunt u gebruikmaken van onze handige tool. Maak eerst uw woonkamer in Nuenen na in dit gebruiksvriendelijke programma. Daarna kunt u spelen met de kleuren waarin wij uw bank of stoel kunnen bekleden. U ontdekt dan vanzelf welke kleur u mooi vindt en past bij de rest van uw interieur in Nuenen. Heeft u daarna nog vragen? Ook dan zijn wij u graag van dienst.

Bel voor meer informatie

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen als het gaat om stofferen, projectstoffering of kantoorinrichting? Neemt u dan gerust contact met ons op. U bereikt ons telefonisch via 0499-748011. Mailen kunt u naar info@hansschepers.nl of vul het contactformulier op onze website in. We geven u dan zo spoedig mogelijk antwoord. We gaan graag voor u aan de slag in Nuenen.

Herstoffering top merken

Wij hebben jarenlange ervaring met het herstofferen van meubels van onder andere Artifort, Cassina, Gelderland Design, Gispen, Leolux, Ligne Roset, Natuzzi, Rolf Benz en Vitra.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN