Meubelstoffeerder Mierlo

Uw meubelstoffeerder in Mierlo biedt u snelle service en kwaliteit

Bent u in Mierlo op zoek naar een meubelstoffeerderij? Bel direct Hans Schepers Stoffering voor stofferingen voor een scherpe prijs. Onze stoffeerderij is al jarenlang bekend in Mierlo en omstreken door onze uitmuntende stofferingen. Denk aan het bekleden van stoelen en banken. Daarnaast zijn wij ook actief voor zakelijke klanten. Zo kunnen wij uw kantoorinrichting en projectstoffering geheel op ons nemen. Doordat wij jarenlange ervaring hebben opgedaan in de meubelbranche, kunnen wij vele mogelijkheden bieden. Wat wenst u van onze meubelstoffeerderij? Lees verder en kom meer te weten over onze diensten of neem direct contact met ons op via 0499-748011 voor uw stoffering.

Wat onze stoffeerderij u te bieden heeft

Onze stoffeerderij verricht diensten voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Dit doen wij niet enkel in Mierlo, maar door heel Nederland. Bij Hans Schepers Stoffering hebben wij een ruim dienstenaanbod. Al velen zijn u voorgegaan en hebben gebruik gemaakt van onze veelzijdige diensten. De diensten die wij bieden, betreffen onder andere:

 • Stofferen van meubelstukken (antiek en klassiek, maar ook modern en design)
 • Bekleden van banken en kussens voor caravans en boten
 • Projectinrichting waarbij wij alles uit handen nemen
 • Projectstoffering
 • Op maat gemaakte loungebanken en restaurantbanken
 • Raamdecoratie zoals gordijnen
 • Kantoorinrichting die past bij uw bedrijf

Kortom, wij zijn een veelzijdige meubelstoffeerder, waardoor u ons voor diverse klussen kunt inzetten

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom een stoffering door Hans Schepers Stoffering?

Waarom u ons zou moeten inzetten voor uw klus in Mierlo? Wij bieden enkel de beste service en kwaliteit. Dit allemaal tegen een scherpe prijs, welke wij u ook mogen garanderen. De redenen dat al veel voor Hans Schepers Stoffering gekozen is, houden verband met het feit dat wij een totaalpakket aan diensten leveren. Wat wij voor u kunnen betekenen? Wij sommen het hieronder voor u op:

 • Wij werken snel
 • U heeft bij ons een ruime keuze aan stoffen en leersoorten
 • Wij hebben een haal- en brengservice voor uw meubels
 • Wij hanteren aantrekkelijke prijzen
 • U krijgt vrijblijvend en professioneel advies
 • Ons assortiment is zeer uitgebreid
 • U kunt bij ons ook onderhoudsproducten kopen

Kortom, wenst u totaalservice omtrent uw stofferingen, kies dan voor Hans Schepers Stoffering!

Ontdek onze handige tool!

Wilt u weten met welke kleuren u uw banken of stoelen kunt laten bekleden? Op onze website vindt u hier een handige tool voor. Via onze tool kunt u de woonkamer van uw woning in Mierlo of omgeving geheel zelf samenstellen. Door te spelen met diverse kleurencombinaties, komt u erachter naar welke kleuren uw voorkeur uitgaat. Kunnen wij uw gekozen kleur toch niet leveren? Dan zoeken wij via onze partners naar de juiste kleur, zodat u straks kunt genieten van een stoffering in uw favoriete kleur.

Neem contact op met onze stoffeerderij!

Wilt u uw stoelen of banken in uw woning in Mierlo in een nieuw jasje steken? Dan staat Hans Schepers Stoffering graag voor u klaar. Bezoek onze website, zodat u een indruk krijgt van welke projecten wij al met succes gerealiseerd hebben. U kunt ons bellen via 0499-748011 voor vrijblijvende informatie, het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte op maat. U kunt ons ook mailen via info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Tevens kunt u onze showroom bezoeken voor vrijblijvende inspiratie. Zet onze stoffeerder in Mierlo in voor een snelle stoffering van uw banken en/of stoelen!

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN