Meubelstof

Meer zitcomfort en woonplezier

Voor welke meubelstof u ook kiest, wij zorgen ervoor dat uw stoel, bank of kussen er weer als nieuwe uitziet. U hoeft niet langer aan te kijken tegen die vale bekleding of te zitten op een ingezakt bankstel. Hans Schepers Stoffering voorziet ieder meubelstuk van een nieuwe stof of leerbekleding, waardoor uw bank er weer als nieuw uitziet. Bovendien controleren wij ook altijd het binnenwerk en voeren wij ook reparaties uit. Kies dus voor jarenlang zitcomfort en woonplezier en een nieuwe meubelstof bij Hans Schepers.

Ons aanbod aan stoffen

U vindt bij ons een ruim en uitgebreid assortiment aan verschillende soorten en maten stoffen. Het spreekt voor zich dat de kwaliteit en prijs per soort meubelstof verschilt. Dit geldt ook voor de runderleren meubelstoffen die we aanbieden. U heeft de keuze uit vele kleuren en kwaliteiten. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat uw kleur er net niet bij zit. In dat geval gaan we speciaal voor u op zoek naar de meubelstof die aan uw wensen voldoet. Een aantal van onze leveranciers zijn:

  • De Ploeg
  • Textaafoam B.V
  • Lancier
  • Höpke
  • A.W. Leder b.v.
  • Van Leeuwen Leder
  • Fine
  • Switch Meubelstoffen

Meubelstof

Speciale meubelstof voor caravan

Wij hebben ook een speciale meubelstof voor caravans en boten. Omdat u hier op de bekleding en kussens slaapt, is het belangrijk om te kiezen voor hoogwaardige kwaliteit. U zult merken dat de meubels na een paar jaar aan vervanging toe zijn. Wij leveren daarom diverse kwaliteiten meubelstof tegen verschillende prijzen. Het is voor ons geen probleem om uw banken of stoelen in boot of caravan te herstellen. Wij kunnen bij u langskomen om alles op te meten.

Ontdek onze handige tool

Twijfelt u over de goede kleur meubelstof? Maak dan gebruik van de handige tool op onze website. In slechts enkele muisklikken kunt u uw eigen woonkamer bijvoorbeeld namaken op het scherm. U kunt vervolgens bekijken in hoeverre de verschillende tinten bij uw interieur passen. Zo maakt u altijd de beste keuze. Wilt u graag vrijblijvend advies van ons? Dat kan ook. Mail   hiervoor naar info@hansschepers.nl of bel: 0499 – 74 80 11. We zoeken graag samen met u de mooiste en beste meubelstof uit.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN