Meubelen Eindhoven

Meubels Eindhoven

Vanuit Eindhoven is het een klein stukje rijden naar Oirschot. Wij zijn gevestigd op Den Uitvanck 14D 5688GX in Oirschot.

U kunt bij Hans Schepers Stoffering te Best terecht voor nieuwe meubelen, herstoffering van meubelen, gordijnen, jaloezieën en vloerkleden.

MeubelenvoorU by Hans Schepers  is opgericht door Hans Schepers. Hans is al jarenlang werkzaam in de meubelbranche. In het verleden heeft hij zelf meubelen geproduceerd. Door zelf te produceren weet hij als geen ander hoe een meubel er van binnen en van buiten uit hoort te zien. Door jarenlange samenwerking met verschillende leveranciers heeft hij scherpe prijzen kunnen bedingen. Juist door deze contacten kunnen wij u nu laten:

Profiteren van een goed aanbod tegen een zeer scherpe prijs!

U vindt op in onze webwinkel een variatie aan diverse meubelen voor u zoals hoekbanken, bankstellen, tafels, fauteuils etc. Naast onze webwinkel hebben wij ook een showroom aan den Uitvanck 15D te Oirschot.

Heeft u nog vragen, andere afmeting? U hoeft niet perse in de webwinkel te bestellen. U bent vrij om ook in onze showroom te bestellen.

Geïnteresseerd? Bel voor een afspraak of kom langs tijdens een van onze openingstijden.

Heeft u op of aanmerkingen over onze site dan vernemen wij dit heel graag van u zodat wij eventuele aanpassingen kunnen doorvoeren.

CBW garantie

Op al onze meubels geniet je van de CBW-garantie, zodat de kwaliteit voor je gewaarborgd is. Veel van onze meubels zijn op voorraad in onze winkels, daarnaast kent Pronto Wonen het snel leveren programma, zodat je meubels die voor je besteld moeten worden binnen 20 werkdagen in huis hebt.

 • Banken, stoelen, eettafels, kasten o.a. Nouvion, Bijnen
 • vloerkleden van Desso (Tarkett)
 • Gordijnen van A House of Happiness
 • Raamdecoratie van verschillende topmerken

Maar bovenal voor een GOED advies!

 • Vrijblijvend interieuradvies
 • Volledige ontzorging bij projectinrichting
 • Op maat gemaakte meubels bij projectstoffering
 • Een volledig ingericht kantoor (kantoorinrichting)
 • Het zoeken van specifieke en/of passende meubels

Advies op maat

Wij zijn meer dan alleen een meubelstoffeerder. Dankzij jarenlange ervaring in de meubelbranche kunnen we goed inschatten welke kleuren, stijlen en meubels bij elkaar passen. We bespreken vooraf uitgebreid uw wensen, zodat de uiteindelijk inrichting uw persoonlijkheid weergeeft.

Heeft u specifieke meubels op het oog? Dan zoeken we voor u uit wie de leverancier is. Ons doel is om een smaakvol geheel neer te zetten, waar u volledig tevreden over kunt zijn.

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN