Kussens op maat Best

Hans Schepers Stoffering is dé specialist in het maken van kussens op maat regio Best

Bent u in de regio Best op zoek naar een kussen op maat? Dan bent u bij Hans Schepers Stoffering aan het juiste adres. Een kussen op maat maken is niet zo heel moeilijk, maar je moet er even de materialen en spullen voor in huis hebben. Velen van u voelen zich er onvoldoende in bedreven of willen / kunnen zich niet de moeite nemen. Dan is het verstandig om contact met ons op te nemen om uw kussens op maat te laten maken.

In onze showroom hebben wij talloze staalboeken van diverse gerenommeerde stoffenleveranciers waaruit u mooie stoffen kunt kiezen. Er zijn meubelstoffen voor binnen maar natuurlijk zijn er ook buitenstoffen verkrijgbaar.  Heeft u behoefte aan een nieuw accent op bijvoorbeeld de bank, of was u niet te spreken over de kussens die oorspronkelijk bij de meubels werden geleverd? kies er dan eens voor om uw kussens te voorzien van een nieuwe hoes.

Wij kunnen voor u alleen de hoezen opnieuw maken maar natuurlijk kunt u ook nieuwe vulling bij ons bestellen.

Wat voor soort kussens kunnen wij voor u maken?

Wij kunnen in principe alle soorten en maten kussens voor u maken denk hierbij aan tuinkussens, loungekussen, tuinstoelkussens, rug kussens, ronde en rechte zitkussens in precies die maat die u wilt.

Deze kussens zijn voor een klant op maat gemaakt. De ene kant van het kussens is een gemêleerde variant van de effen stof uit dezelfde collectie. Qua feel dus exact hetzelfde.