Meubelstoffeerder Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel uw meubels laten stofferen of herstofferen

Zoekt u een meubelstoffeerder in Kaatsheuvel? Hans Schepers Stoffering is hét adres voor projectstoffering, meubelstoffering, kantoorinrichting en herstofferen. Als ambachtelijke meubelmakers zijn wij gespecialiseerd in het stofferen en herstofferen van oude en nieuwe meubelstukken. Meubels stofferen voor particulieren en kantoor- en projectinrichting voor bedrijven doen wij al vele jaren met veel toewijding. Het is onze passie! U kunt bij ons terecht voor meubelstoffering en meubelstoffen op maat. Heeft u liever nieuwe meubels met topkwaliteit stoffering? Die hebben wij ook. Kom dus gerust eens kijken wat wij in onze meubelstoffeerderij voor u kunnen betekenen.

Stoelen bekleden in Kaatsheuvel

Stoelen en fauteuils in Kaatsheuvel zijn voor iedereen onmisbaar. Uw meubilair een beetje liefde en aandacht geven kan dus nooit kwaad. Wij bekleden uw stoelen met de stoffen die u wenst. Maar u kunt ook kiezen uit ons aanbod stijlvolle stoelen voor kantoor of huishouden. Welke soort stoffering past bij u? Kies bijvoorbeeld uit leer, stof of kunstleer. Wilt u uw stoelen opnieuw laten bekleden in Kaatsheuvel of koopt u liever nieuwe stoelen? Bij Hans Schepers Stoffering kan het allemaal.

Meubels stofferen door vakmensen

Doet u niet graag afstand van uw oude meubels? Dat hoeft ook niet! Want als naar onze meubelstoffeerder komt, knappen wij uw meubels helemaal op. Wij kunnen uw meubels compleet restaureren. Na herstofferen zijn ze weer als nieuw en kunnen ze u weer vele jaren van dienst zijn. Meubels stofferen is onze passie en geeft ons energie!

Wij weten dat zwel particuliere als zakelijke klanten behoefte hebben aan extra goede dienstverlening. Die bieden wij! Daarom bekijken wij elk meubel én ons werk extra kritisch:

  • Wij controleren, repareren of vervangen (indien nodig) het binnenwerk
  • Wij werken alleen met kwaliteitsproducten
  • Wij adviseren over geschikte onderhoudsproducten voor uw meubels, waardoor ze (nog) langer mooi blijven

Kantoorinrichting en projectstoffering

Ook zakelijke klanten weten ons goed te vinden voor kantoorinrichting en meubelstoffering in Kaatsheuvel. Herstofferen van kantoormeubels doen wij zeer veel. Voor veel bedrijven is dat een voordeliger oplossing is dan het kopen van nieuwe meubels. Herstofferen haalt altijd weer het beste in meubels naar boven. Welke stijl kantoorinrichting heeft uw bedrijf? De perfecte kantoorinrichting in Kaatsheuvel voor uw bedrijf vindt u bij Hans Schepers Stoffering.

Afspraak maken? Neem contact met ons op

Maak direct een afspraak met Hans Schepers Stoffering en laat u adviseren over de laatste meubel- en stoffen trends. Voor vragen over het stofferen van meubelstoffen of het herstofferen van uw meubelen in Kaatsheuvel, kunt u contact met ons opnemen via 0499748011, of mailen naar info@hansschepers.nl. U kunt hiervoor ook het contactformulier op de website invullen.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN