Meubelstoffeerder Hilvarenbeek

Uw kwalitatieve meubelstoffeerderij in Hilvarenbeek

Wenst u uw meubilair in Hilvarenbeek snel en vakkundig te laten stofferen? Hans Schepers Stoffering is uw professionele stoffeerderij. Wij zijn al jarenlang een groot speler in de stofferingen. Wilt u uw meubels stofferen of wenst u een herstoffering? Bij ons ligt uw opdracht in goede handen. Wist u dat u bij ons ook tegen een scherpe prijs raamdecoratie kunt aanschaffen? Onze ervaren stoffeerders bekleden uw stoelen of banken geheel naar wens. Wenst u uw gehele meubilair te laten stofferen? Of wilt u ons voor uw kantoorinrichting inschakelen? Wij kunnen u bij diverse werkzaamheden in Hilvarenbeek ondersteunen. Vraag onze adviseur naar de mogelijkheden.

Diensten van Hans Schepers Stoffering

Is uw meubilair door jarenlang intensief gebruik niet meer in haar meest optimale staat? En heeft u versleten of verkleurde meubels? Indien u veel waarde hecht aan uw meubilair, zal u dit niet zomaar wegdoen. Wij bieden dan ook een ideale oplossing, door uw meubels er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. En dat is niet het enige wat wij doen. Zo kunnen wij ook uw kantoorinrichting verzorgen. U kunt bij ons altijd rekenen op een strak en mooi resultaat. U kunt ons inzetten voor de volgende diensten:

 • Meubelstoffering (voor zowel antieke meubels als moderne design stukken)
 • Het stofferen van kussens en kleding voor uw caravan, boot of camper
 • Meubelstoffering voor horecagelegenheden
 • Passende gordijnen en andere raamdecoratie
 • Het realiseren van een nieuwe kantoorinrichting
 • Projectstoffering

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom Hans Schepers kiezen?

Bij Hans Schepers Stoffering staan optimale service en echt vakmanschap centraal. Wij achten uw wensen hoog en kunnen daardoor altijd het gewenste resultaat realiseren. Wij werken enkel met meubelstoffen van de beste kwaliteit, wat ervoor zorgt dat velen al in zee zijn gegaan met onze meubelstoffeerderij. Echter bieden wij u zeker meer. Denk aan deze prachtige voordelen:

 • Wij bieden een zeer ruime keuze uit meubelstoffen en leersoorten
 • Wij zorgen voor een snelle levering met onze transportdienst
 • Wij geven vrijblijvend en professioneel advies op maat
 • Wij bieden de nieuwste designs
 • Wij hanteren scherpe prijzen

Wenst u ook een vakkundige stoffering voor uw woning of pand in Hilvarenbeek? Neem dan direct contact op met een van onze specialisten.

Bel ons voor uw meubelstoffering in Hilvarenbeek

Wenst u volledig gestoffeerd meubilair of wilt u enkele meubelstukken laten herstofferen? Of wilt u graag meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op of kom naar Best om onze showroom te bekijken. Bel naar: 0499-748011. Tevens kunt u een mail sturen naar info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Wij verzorgen graag de volledige of gedeeltelijke stoffering van uw meubilair in Hilvarenbeek.

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN