Meubelstoffeerder Helmond

Meubelstoffeerder in Helmond

In Helmond vindt u bij meubelstoffeerderij Hans Schepers vele mogelijkheden als het gaat om het stofferen van stoelen en banken. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende soorten, maten en kleuren stoffen. Ook kunnen we met leersoorten werken. Uw oude en versleten meubels kunnen wij opknappen, waardoor het lijkt alsof ze nieuw zijn. U krijgt niet alleen nieuwe bekleding, maar repareren wij ook het binnenwerk als dat nodig is. U zit er dan de komende jaren weer heerlijk bij in Helmond.

Ontdek onze vele voordelen

Uiteraard kunt u ook zelf aan de slag gaan om in Helmond bijvoorbeeld uw stoelen te bekleden. Ons advies is om dit niet te doen. Stofferen is een vak apart, dat u beter aan een meubelstoffeerder kunt laten. Wij zien vaak dat binnenwerk niet goed hersteld is en nieuwe bekleding snel loslaat. Bij ons bent u verzekerd van kwalitatief vakmanschap. Maar dat is niet alles. U krijgt bij ons in Helmond ook:

 • De laagste prijzen uit de regio
 • Een snelle en klantgerichte service
 • Een uitgebreid assortiment aan stoffen en leer
 • Haal- en brengservice voor uw meubels
 • Vrijblijvend advies over onderhoud en inrichting
 • Ook controle en reparatie van binnenwerk

Dit kunnen we voor u doen

Wij zijn gespecialiseerd in het stofferen van kussens, bekleding, banken en stoelen. Daar zijn wij vroeger mee begonnen. We merkten echter dat onze klanten ons vroegen om bepaalde diensten. We hebben hier als meubelstoffeerderij ingespeeld en kunnen u inmiddels in Helmond onder meer ook van dienst zijn met:

 • Projectinrichting (hotelkamers en horecagelegenheden)
 • Projectstoffering (loungebank en restaurantbank op maat)
 • Zoeken naar specifieke meubels voor inrichting
 • Vinden van bijpassende meubels voor kantoorinrichting
 • En natuurlijk: stofferen en banken en stoelen bekleden
 • Verzorgen van raamdecoratie (gordijnen, blinds en shutters)

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Wilt u contact opnemen?

U weet wat wij doen en wat de voordelen van onze meubelstoffeerderij zijn. Bent u overtuigd en wilt u een afspraak maken of een offerte aanvragen? Belt u dan 0499-748011. U kunt gerust ook om meer informatie of advies vragen. We kunnen u ook per mail helpen: info@hansschepers.nl als u vragen heeft over stofferen, kantoorinrichting of projectstoffering in Helmond. U kunt ook het contactformulier op onze website gebruiken. Op welke manier u ook contact met ons opneemt, we staan u graag te woord over ons werk als meubelstoffeerder in Helmond.

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN