Meubelstoffeerder Heeze

Uw snelle en goedkope meubelstoffeerder in Heeze

Zoekt u de goedkoopste meubelstoffeerderij in Heeze? Bel dan direct Hans Schepers Stoffering voor uw goedkope en snelle stoffering. Inmiddels zijn wij een bekend begrip in Heeze en omstreken, doordat wij een veelvoud aan diensten en uitstekende stofferingen bieden. Zo kunnen wij uw banken of stoelen in elke gewenste kleur stofferen. Wij verrichten niet enkel diensten voor particulieren, maar ook voor zakelijke klanten. Zo kunnen wij de kantoorinrichting of projectstoffering geheel verzorgen. Door onze jarenlange ervaring, zijn vele toepassingen mogelijk. Wat kunnen wij voor uw stofferingen betekenen? Lees snel verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op via 0499-748011.

Onze stoffeerderij heeft u veel te bieden

Wij bieden diensten aan zowel particulieren als zakelijke klanten. Dit betreft niet enkel diensten in Heeze, maar door het gehele land. Ons aanbod is vrij ruim en divers. Al velen hebben gebruik gemaakt van onze diensten om onze veelzijdigheid. Wat wij u precies te bieden hebben? Dat hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Stofferen van meubelstukken (antiek en klassiek, maar ook modern en design)
 • Bekleden van banken en kussens voor caravans en boten
 • Projectinrichting waarbij wij alles uit handen nemen
 • Projectstoffering
 • Op maat gemaakte loungebanken en restaurantbanken
 • Raamdecoratie zoals gordijnen
 • Kantoorinrichting welke past bij uw bedrijf

Kortom, wij zijn een veelzijdige meubelstoffeerder, waardoor u ons voor diverse klussen kunt inzetten.

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen

Bent u op zoek naar prachtige gordijnen om uw woning of pand compleet te maken? Kom dan langs bij Hans Schepers Stoffering!  Wij helpen bedrijven en particulieren met de stoffering van hun woning of pand. Heeft u bijvoorbeeld een oude bank die u wilt laten stofferen? Dan kunt u terecht bij Hans Schepers. Ook voor de gewenste raamdecoratie kunt u bij ons aankloppen. Zoek gordijnen uit die helemaal bij de rest van uw interieur passen en creëer meer sfeer en allure. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij bieden op het gebied van gordijnen? Lees dan verder, neem contact met ons op of bezoek onze showroom in Best.

Waarom Hans Schepers Stoffering inzetten?

Waarom zou u gebruik maken van Hans Schepers Stoffering? Wij bieden u enkel de beste service en een hoge kwaliteit voor uw stofferingen. Dit kunnen wij u bieden tegen een scherpe prijs. De redenen dat al velen de keuze hebben gemaakt voor onze stoffeerderij, hebben een verband met onze veelzijdige diensten. Wat hebben wij u precies te bieden? Onze kenmerken hebben wij hieronder voor u beschreven:

 • Wij werken snel
 • U heeft bij ons een ruime keuze aan stoffen en leersoorten
 • Wij hebben een haal- en brengservice voor uw meubels
 • Wij hanteren aantrekkelijke prijzen
 • U krijgt vrijblijvend en professioneel advies
 • Ons assortiment is zeer uitgebreid
 • U kunt bij ons ook onderhoudsproducten kopen

Kortom, wenst u totaalservice in Oirschot voor uw stofferingen, kies dan voor onze meubelstoffeerderij!

Handige tool voor uw stoffering

Wilt u weten welke kleur stofferingen het mooist staan op uw banken of stoelen? Dan hebben wij speciaal voor u een handige tool op onze website. Deze laat u uw gehele woonkamer in Heeze zelf samenstellen. Doordat u diverse kleuren kunt uitproberen, heeft u meer zicht op uw ideale kleuren voor de stoffering. En hebben wij deze kleuren onverhoopt niet? Dan kunnen wij altijd via onze partners op zoek gaan naar de door u gewenste kleur.
Uiteindelijk zien wij graag dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Zet onze meubelstoffeerderij in!

Ziet u een stoffering van uw bank of stoelen in Heeze graag verrichten door een ware professional? Dan is Hans Schepers Stoffering u graag van dienst. Bekijk onze website om te zien welke projecten wij al tot een succes gebracht hebben. Bel ons via 0499-748011 voor vrijblijvende informatie, het maken van een afspraak of het opvragen van een offerte op maat. U kunt ons tevens mailen via info@hansschepers.nl of het contactformulier op onze website invullen. Bezoek ook eens onze showroom voor meer dan genoeg inspiratie. Onze stoffeerder komt graag bij u langs in Heeze voor een succesvolle stoffering!

Direct contact

  INFORMATIE AANVRAGEN