Gordijnen Wintelre

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Wintelre

Bent u op zoek naar gordijnen voor uw woning of pand in Wintelre? Hans Schepers Stoffering is het juiste adres! Al jaren kunt u bij ons terecht voor onder andere de stoffering van uw banken en stoelen. Maar wij bieden meer. Wij hebben ook een zeer grote collectie met de mooiste gordijnen. Bent u benieuwd naar onze gordijnen? Lees dan verder voor meer informatie. Daarnaast kunt u onze collectie op de website bekijken of in onze showroom in Oirschot. Wilt u in Wintelre meer te weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel uw gordijnen in Wintelre bij Hans Schepers

Hans Schepers helpt u graag met het vinden van gordijnen die perfect bij het interieur in uw woonkamer, slaapkamer of kantoor passen. Gordijnen zijn een echte verrijking voor uw ruimte in Wintelre. Ze zorgen namelijk voor veel sfeer, complimenteren uw interieur en zijn ook nog uiterst praktisch. Ze geven u namelijk de mogelijkheid om de lichtinval te regelen en voor meer privacy te zorgen. Laat onze specialist weten naar welk type gordijnen u op zoek bent. Of het nu gaat om klassieke gordijnen met sierlijke print of moderne gordijnen met een strakke vormgeving, bij ons is het allemaal te vinden. Bekijk het aanbod online in onze webshop of kom langs bij onze showroom.

Gordijnen van ‘A House of Happiness’

Hans Schepers is een officiële dealer van het mooie gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. ‘A House of Happiness’ heeft gordijnen waar je echt blij van wordt! Zij hebben een enorm assortiment met gordijnstoffen voor iedere ruimte. Hans Schepers heeft 1500 stoffen van het merk op voorraad. Bent u benieuwd naar de gordijnen van dit merk? Ga dan snel naar onze webshop en bekijk de mogelijkheden. Bestel de gewenste gordijnen en wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk bij u thuis in Wintelre worden bezorgd.

Breng vanuit Wintelre een bezoek aan onze showroom

Heeft u online een mooie gordijnstof gezien die u aanspreekt? Dan geven wij u de mogelijkheid om deze stof in het echt te bekijken en te voelen. In onze showroom in Best vindt u stalen van de verschillende gordijnen die wij verkopen. Tevens ontvangt u hier advies op maat van onze specialisten bij het uitzoeken van de juiste gordijnen.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wilt u een vraag stellen over de gordijnen die wij verkopen? Of wenst u advies op maat van onze specialisten? Bel ons dan via telefoonnummer 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Wij nodigen u ook van harte in onze showroom in Oirschot. Wij helpen u hier graag bij het uitzoeken van passende gordijnen voor uw woning of pand in Wintelre.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN