Gordijnen Waalre

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Waalre

Heeft u nieuwe gordijnen nodig voor in Waalre? Kom dan lang bij de showroom van Hans Schepers Stoffering in Best! Wij zijn niet alleen specialist in de stoffering van meubels, maar u kunt ook bij ons terecht voor de mooiste op maat gemaakt gordijnen. Deze zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten en designs. U kunt de gewenste gordijnstof eenvoudig online bestellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan vanuit Waalre langs in onze mooie showroom en ontvang advies op maat.

Bestel uw gordijnen in Waalre bij Hans Schepers

Wanneer u op zoek bent naar passende gordijnen voor uw woonkamer, slaapkamer of kantoor in Waalre, bent u bij Hans Schepers aan het juiste adres. Met ons ruime assortiment is er altijd wel een gordijnstof te vinden die u aanspreekt. Van klassieke gordijnen met sierlijke print en landelijke en rustieke gordijnen tot moderne gordijnen met een strakke vormgeving, wij verkopen het allemaal. Op onze website kunt u eenvoudig de collectie bekijken. Inspiratie nodig bij het maken van een keuze? Dan bent u in onze showroom op de juiste plek!

Gordijnen van ‘A House of Happiness’

Kent u het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’? Dit mooie merk kunt u verkrijgen bij Hans Schepers. ‘A House of Happiness’ staat bekend om haar grote aanbod aan gordijnstoffen in heel veel verschillende designs, kleuren en kwaliteiten. Bij Hans Schepers hebben wij meer dan 1500 van deze stoffen op voorraad. Wilt u de gordijnen van ‘A House of Happiness’ snel kunnen bekijken? Ga dan naar onze webshop en bestel direct. Wij zorgen er dan voor dat ze zo snel mogelijk in Waalre worden geleverd.

Breng vanuit Waalre een bezoek aan onze showroom

Heeft u in onze webshop een mooie gordijnstof gevonden voor in Waalre? Dan wilt u deze waarschijnlijk in het echt bekijken en voelen. Dit kan in onze showroom in Best. Kom langs en wij helpen u graag met het uitzoeken van de juiste gordijnen. Tevens voorzien wij u van advies op maat.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u een vraag over de gordijnen die wij verkopen? Of heeft u behoefte aan advies op maat van een van onze specialisten? Benader ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Wij nodigen u ook van harte uit in onze showroom in Best. Wij helpen u hier graag bij het uitzoeken van passende gordijnen voor uw woning of pand in Waalre.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN