Gordijnen Veldhoven

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Veldhoven

Bent u voor uw woning in Veldhoven op zoek naar nieuwe gordijnen? Neem dan eens een kijkje bij de ruime collectie raamdecoratie van Hans Schepers Stoffering. Bij Hans Schepers zijn wij gespecialiseerd in het stofferen van kantoorinrichtingen, caravans, boten en meubels. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor prachtige, op maat gemaakt gordijnen. Bent u benieuwd geworden naar ons aanbod gordijnen? Bekijk dan onze webshop of ga langs bij onze showroom in Best.

HOTELCHIQUE_1 (1)
ROZE_3

Bestel uw gordijnen in Veldhoven bij Hans Schepers

Wilt u meer sfeer creëren in uw woning of pand in Veldhoven? Koop dan op maat gemaakte gordijnen. Gordijnen zorgen voor sfeer en zijn daarnaast uiterst functioneel. Ze houden het licht en de warmte buiten wanneer dat nodig is en zorgen voor meer privacy. Naar welke stijl gordijnen u ook op zoek bent, bij ons vindt u altijd gordijnen die perfect aansluiten bij uw interieur. Ga bijvoorbeeld voor basic gordijnen, of kies juist voor moderne, stoere of trendy gordijnen. Wilt u uw slaapkamer volledig donker kunnen maken? Schaf dan speciale verduisterende gordijnen aan. Kom voor een overzicht van het volledige aanbod gordijnstoffen langs in onze showroom in Best en maak uw keuze. Uiteraard kunt u ook direct een bestelling plaatsen in onze webwinkel.

A House of Happiness

‘A House of Happiness’ is een prachtig gordijnenmerk waarvan Hans Schepers Stoffering officiële dealer is. Kenmerkend voor dit merk is het grote aanbod met verschillende dessins, kleuren en kwaliteiten. Door het ruime aanbod is er voor vrijwel iedere smaak en budget wat te vinden. Wij hebben meer dan 1500 verschillende gordijnstoffen van dit merk op voorraad. Wanneer u de gewenste gordijnen bestelt, heeft u ze ook nog razendsnel in huis!

Bezoek vanuit Veldhoven onze showroom

Het vinden van bijpassende gordijnen kan een behoorlijke opgave zijn. Allereerst raden wij het aan om een bezoek te brengen aan onze showroom in Best. Hier vindt u verschillende stalen van de beschikbare gordijnstoffen in onze webwinkel. Ten tweede is het verstandig om bij het maken van een keuze de hulp van een van onze specialisten in te schakelen. Zij luisteren goed naar uw wensen en gaan samen met u op zoek naar juiste gordijnen. Op deze manier kunnen wij prachtige, perfect op maat gemaakte gordijnen in Veldhoven realiseren.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wilt u uw woning in Veldhoven verrijken met prachtige gordijnen van Hans Schepers? Of heeft u behoefte aan meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van gordijnen? Laat het ons weten door te bellen naar 0499-748011 of te mailen via info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Veldhoven ook direct langskomen in onze showroom in Best voor een compleet overzicht van de mogelijkheden.

Direct contact
INFORMATIE AANVRAGEN