Gordijnen Valkenswaard

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Valkenswaard

Bent u op zoek naar mooie gordijnen voor uw woning of pand in Valkenswaard? Dan zit u helemaal goed bij Hans Schepers Stoffering. Wij zijn het adres voor particulieren en bedrijven die op zoek zijn naar een groot aanbod gordijnstoffen met verschillende kleuren, dessins en kwaliteiten. U kunt de gewenste gordijnen eenvoudig online bestellen in onze webshop of u komt langs in onze mooie showroom in Oirschot. Heeft u behoefte aan meer informatie over onze stoffen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bestel uw gordijnen in Valkenswaard bij Hans Schepers

Gordijnen zijn een echte toevoeging voor uw interieur. Wanneer gordijnen goed gekozen zijn, complimenteren ze uw interieur en zorgen ze voor meer sfeer. Daarnaast zijn ze functioneel. Ze geven u namelijk de mogelijkheid om de lichtinval te regelen en voor meer privacy te zorgen in uw woning of pand in Valkenswaard. Naar welke gordijnstof bent u op zoek? Zoekt u een gordijnstof voor een strak en modern interieur? Of wilt u juist een rustieke sfeer creëren met landelijke gordijnen? Waar u ook naar op zoek bent, in onze collectie kunt u het vinden. Ga snel naar onze webshop en ontdek de mogelijkheden. Uiteraard nodigen wij u in Valkenswaard ook van harte uit in onze showroom in Oirschot.

Gordijnen van ‘A House of Happiness’

Wij zijn officiële dealer van het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. Dit mooie merk kenmerkt zich door een groot aanbod aan gordijnstoffen in verschillende kleuren, dessins en kwaliteiten. In onze collectie hebben wij 1500 gordijnstoffen van ‘A House Of Happiness’ op voorraad. In onze webshop kunt u makkelijk uw gordijnstoffen bestellen. Wij zullen ze dan zo snel mogelijk bij u in Valkenswaard leveren.

Bezoek vanuit Valkenswaard onze showroom

Heeft u online een gordijnstof gezien die u aanspreekt? Dan kunt u deze stof uitgebreid bekijken en voelen in onze showroom in Best. Wij hebben hier stalen van onze gordijnstoffen liggen. Dit maakt het kiezen van de juiste gordijnen voor uw woning of pand in Valkenswaard een stuk gemakkelijker. Heeft u behoefte aan advies bij het maken van een keuze? Dan kunt u gerust een van onze medewerkers om hulp vragen.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wenst u meer te weten te komen over de verschillende gordijnstoffen in onze collectie? Of heeft u behoefte aan advies van onze specialisten? Bel ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Wij nodigen u ook van harte in onze showroom in Best. Wij helpen u hier graag bij het uitzoeken van passende gordijnen voor uw woning of pand in Valkenswaard.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN