Gordijnen Son

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Son

Voor de mooiste gordijnen voor uw woning in Son kunt u terecht bij Hans Schepers Stoffering. Wij bieden een zeer ruim aanbod met gordijnstoffen in diverse kleuren, kwaliteiten en dessins. U kunt uw gordijnen bij ons online bestellen, maar u bent als particulier of bedrijf ook van harte welkom in onze showroom in Oirschot. Kom vanuit Son snel langs en ontdek de mogelijkheden die wij te bieden hebben. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan neemt u telefonisch of per mail contact met ons op.

Bestel uw gordijnen in Son bij Hans Schepers

Wilt u meer sfeer brengen in uw kantoor, woonkamer of slaapkamer in Son? Koop dan nieuwe gordijnen. Goedgekozen gordijnen complimenteren uw interieur en zijn sfeerverhogend. Daarnaast zijn gordijnen van praktisch nut. Ze houden het zonlicht buiten en geven u de mogelijkheid om voor meer privacy te zorgen. Hans Schepers biedt gordijnstoffen in verschillende soorten stijlen. Van landelijk en rustiek tot strak en modern, bij ons kunt u ze allemaal vinden. Wij verkopen ook gordijnen met speciale eigenschappen, denk bijvoorbeeld aan verduisterende gordijnen. Bent u in Son benieuwd geworden naar ons assortiment? Bekijk dan het aanbod in de webwinkel of kom langs bij onze showroom in Oirschot.

Gordijnen van het merk ‘A House of Happiness’

De gordijnen die u bij Hans Schepers Stoffering kunt kopen, zijn van het mooie merk ‘A House of Happiness’. Een topmerk met een zeer groot aanbod gordijnstoffen in heel veel kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij hebben wel 1500 verschillende gordijnstoffen van dit merk op voorraad. Bestel in onze webshop de gewenste gordijnen en wij zorgen ervoor dat ze zeer snel worden geleverd in Son.

Bezoek vanuit Son onze showroom in Oirschot

Wanneer u in onze webshop een stof heeft gevonden die u aanspreekt, wilt u deze uiteraard graag in het echt bekijken en voelen. Dit is mogelijk in onze ruime showroom in Best. Hier vindt u namelijk de stalen van de gordijnen in onze collectie. Heeft u online nog niet de juiste gordijnen kunnen vinden? Dan vraagt u gewoon een van onze deskundige medewerkers om advies. Zij zorgen ervoor dat u de gordijnen vindt die perfect aansluiten bij uw woning in Son.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wilt u meer te weten komen over de verschillende gordijnstoffen die wij verkopen? Of heeft u behoefte aan advies op maat van een van onze specialisten? Benader ons dan via telefoonnummer 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Wij nodigen u ook van harte in onze showroom in Oirschot. Wij helpen u hier graag bij het uitzoeken van passende gordijnen voor uw woning of pand in Son.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN