Gordijnen Sint-Oedenrode

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Sint-Oedenrode

Nieuwe gordijnen nodig voor uw woning of kantoor in Sint-Oedenrode? Kom dan langs bij de gordijnspecialist in Best, Hans Schepers Stoffering. Wij hebben een zeer ruim assortiment met de mooiste gordijnstoffen in verschillende maten, kleuren en kwaliteiten. De gordijnstoffen die wij verkopen zijn van het mooie merk ‘A House of Happiness’. Dit merk staat bekend om zijn uitgebreide collectie met wel 1500 verschillende soorten gordijnstoffen. Bij ons vindt u dus altijd wel de gordijnen die perfect aansluiten bij uw interieur in Sint-Oedenrode. Bel ons voor meer informatie over de mogelijkheden, bestel uw gordijnen in onze webwinkel of kom langs in onze showroom in Oirschot.

Bestel uw gordijnen in Sint-Oedenrode bij Hans Schepers

Gordijnen zijn echte sfeermakers in een woning of kantoor. Ze brengen warmte en kleur in een ruimte. Daarnaast zijn ze ook nog zeer functioneel. Met gordijnen kunt u namelijk de lichtinval regelen en voor meer privacy zorgen. Wilt u het in uw slaapkamer helemaal donker kunnen maken? Kies dan verduisterende gordijnen. Bij Hans Schepers hebben wij ook een ruime collectie gordijnen met speciale eigenschappen met onder andere verduisterende gordijnen en gordijnen voor de kinderkamer. De gordijnen zijn verkrijgbaar in iedere kleur en stijl, van strak en modern tot landelijk en rustiek. Bekijk snel ons aanbod in onze webwinkel of kom vanuit Sint Oedenrode langs in onze showroom in Oirschot.

Gordijnen van het merk A House of Happiness

Hans Schepers Stoffering is de officiële dealer van het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. Een merk met een enorm aanbod gordijnstoffen in verschillende kleuren, kwaliteiten en dessins. Wij hebben wel 1500 van deze gordijnstoffen op voorraad. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Ga dan naar onze webshop, bestel de gewenste gordijnen en wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk geleverd worden in Sint Oedenrode.

Bezoek vanuit Sint Oedenrode onze showroom

Heeft u een mooie stof in onze webshop gevonden? Dan begrijpen wij dat u deze stof graag in het echt wilt voelen en bekijken. Gelukkig heeft u deze mogelijkheid in onze showroom in Best. Heeft u nog geen keuze kunnen maken? Dan kunt u altijd de hulp van een van onze medewerkers inschakelen bij het uitzoeken van passende gordijnen. Zij voorzien u graag van advies op maat, zodat u de gordijnen vindt die perfect aansluiten bij uw interieur in Sint Oedenrode.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Heeft u behoefte aan meer informatie over de verschillende soorten gordijnen die wij verkopen? Of wenst u advies op maat? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0499-748011. Mailen kan ook via info@hansschepers.nl. Wij nodigen u ook van harte in onze showroom in Best. Wij helpen u hier graag bij het uitzoeken van passende gordijnen voor uw woning of pand in Sint Oedenrode.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN