Gordijnen Schijndel

Hans Schepers voor de mooiste gordijnen in Schijndel

Op zoek naar prachtige gordijnen voor uw woning in Schijndel? Ga dan langs bij Hans Schepers Stoffering! Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor de mooiste gordijnen in verschillende maten en stoffen. Wij verkopen ook gordijnstoffen van het merk ‘A House of Happiness’. Het mooie merk heeft een collectie met meer dan 1500 verschillende gordijnstoffen. U vindt dus altijd een stof die perfect aansluit bij uw interieur in Schijndel! Benieuwd geworden naar het aanbod? Kom dans langs in onze showroom in Best, bestel uw gordijnen online of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bestel uw gordijnen in Schijndel bij Hans Schepers

Wilt u de sfeer in uw woning of kantoor in Schijndel verhogen? Dan raden wij aan om gordijnen op te hangen in uw kantoorruimte, slaapkamer of woonkamer. Gordijnen zijn niet alleen sfeerverhogend. Ze geven u ook de mogelijkheid om de lichtinval te regelen en meer privacy te creëren. Hans Schepers verkoopt gordijnstoffen voor ieder interieur. Kies bijvoorbeeld voor een strakke, moderne stof of ga juist voor gordijnen met een landelijke en rustieke uitstraling. Ook voor speciale gordijnstoffen als verduisterende gordijnen en kinderkamer gordijnen kunt u bij ons terecht. Bekijk direct online ons aanbod en bestel de gewenste gordijnen. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan onze showroom in Oirschot.

Gordijnen van A House of Happiness

Hans Schepers verkoopt de prachtige gordijnstoffen van het merk ‘A House of Happiness’. Het gordijnenmerk staat bekend om zijn zeer grote aanbod aan gordijnstoffen in verschillende kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij hebben 1500 verschillende soorten gordijnstoffen van dit merk op voorraad. Bekijk snel in onze webshop welke stoffen u aanspreken en bestel ze direct. Wij zorgen er dan voor dat ze zo snel mogelijk bij u in Schijndel worden bezorgd.

Bezoek vanuit Schijndel onze showroom

Wanneer u in onze webshop mooie gordijnen heeft gezien, wilt u uiteraard ook de mogelijkheid hebben om deze gordijnen in het echt te bekijken en te voelen. Deze kans bieden wij u in onze showroom in Best. Kom vanuit Schijndel langs in onze mooie en grote showroom en bekijk de gewenste gordijnstof. Heeft u hulp nodig bij het uitzoeken van gordijnen? Dan staan onze medewerkers altijd voor u klaar met advies op maat. Met onze hulp vindt u de juiste gordijnen voor uw woning in Schijndel.

Neem contact op of kom langs in onze showroom

Wilt u meer te weten komen over de prachtige gordijnen die wij online en in onze showroom verkopen? Of heeft u behoefte aan advies op maat? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0499-748011. Mailen kan ook via info@hansschepers.nl. Wij nodigen u ook van harte in onze showroom in Oirschot. Wij helpen u hier graag bij het uitzoeken van passende gordijnen voor uw woning of pand in Schijndel.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN