Gordijnen Oirschot

Mooiste en meest stijlvolle gordijnen

Voor de mooiste en meest stijlvolle gordijnen voor uw woning of kantoor in Oirschot gaat u naar Hans Schepers. Bij ons vindt u het ruimste assortiment stijlvolle gordijnen voor uw woning en slaapkamer. Kom dus snel langs in de showroom van Hans Schepers Stoffering in Best. Wij zijn specialist op het gebied van stoffering. Wij zijn hét adres voor bedrijven en particulieren voor het opnieuw stofferen van kantoren, horeca of woningen. Daarnaast voorzien wij ook banken in uw caravan, camper of boot van nieuwe stof in de mooiste dessins. We hebben ook een prachtige en uitgebreide collectie gordijnen voor u in huis. Benieuwd naar het aanbod gordijnen en gordijnstoffen? Kijk snel in onze webshop of kom vanuit Oirschot langs in onze showroom in Oirschot.

Gordijnen bestellen bij Hans Schepers

Met het ophangen van gordijnen in uw slaapkamer of huiskamer in Oirschot geeft u veel sfeer en warmte aan uw woning. Gordijnen zijn daarnaast nog zeer functioneel. U houdt met gordijnen makkelijk hinderlijk zonlicht buiten. Bovendien bieden gordijnen u als het buiten donker is meer privacy binnen. Hans Schepers Stoffering heeft een zeer ruim aanbod gordijnen in de meest uiteenlopende stijlen en dessins. Wij hebben zelfs verduisterende gordijnen voor de slaapkamer of leuke kinderkamer gordijnen. Voor meer informatie gaat u naar onze webshop of kom langs in onze showroom.

A House of Happiness

Wij zijn ‘official dealer’ van het gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. Kenmerkend voor dit mooie merk is het enorme aanbod gordijnen en gordijnstoffen in de vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij hebben maar liefst 1500 gordijnstoffen op voorraad. Wij leveren de door u bestelde gordijnen razendsnel bij u thuis in Oirschot. In onze webshop vindt u een compleet overzicht van de gordijnstoffen van ‘A House of Happiness’. Kies de gordijnstof die u wenst voor uw woning in Oirschot en bestel snel.

Bezoek onze showroom

Heeft u online een mooie gordijnstof of andere stoffering voor uw huis of kantoor in Oirschot gezien? Dan wil u die natuurlijk in het ‘echt’ bekijken en voelen. In onze showroom in Best kunt u vele stalen bekijken van de stoffen die wij online aanbieden. Bovendien kunt u zich dan laten voorlichten door onze specialisten over de verschillende typen gordijnen zoals plooi- en ringengordijnen of vouwgordijnen. Bij Hans Schepers Stoffering vindt u gegarandeerd de gordijnen die perfect bij uw interieur in Oirschot passen.

Contact met Hans Schepers Stoffering

Voor de stoffering van uw woning,kantoor, boot, camper of caravan gaat u naar Hans Schepers Stoffering. Bestel direct uw gordijnen online in de webshop van Hans Schepers. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten stofferen en andere mogelijkheden? Bel ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Oirschot ook een kijkje komen nemen in onze showroom in Oirschot.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN