Gordijnen Mierlo

Ruim assortiment stijlvolle gordijnen

Voor de mooiste en meest stijlvolle gordijnen voor uw woning of kantoor in Mierlo gaat u naar Hans Schepers. Wij hebben het meest uitgebreide aanbod smaakvolle hoge kwaliteit gordijnen voor uw woning en slaapkamer in de regio. Kijk snel in de showroom van Hans Schepers Stoffering. Wij zijn dé specialist in gordijn- en meubelstoffering. Wij helpen vele bedrijven en particulieren met advies en het opnieuw stofferen van kantoren, horeca of woningen. Dat geldt ook voor het opnieuw stofferen van banken in uw caravan, camper of boot in de mooiste kleuren en patronen. Wij zijn hét adres voor Mierlo en de regio met de meest uitgebreide collectie gordijnen en gordijnstoffen. Bekijk ons ruime assortiment gordijnen online of neem een kijkje in onze showroom.

Bestel uw gordijnen in Mierlo bij Hans Schepers

Voor een mooie aankleding van uw woning of kantoor in Mierlo zijn gordijnen de meest logische oplossing. Gordijnen in uw slaapkamer of huiskamer in Mierlo, maken uw interieur echt af en geven sfeer, warmte en gezelligheid aan uw woning. Bovendien zijn gordijnen ook zeer functioneel. Ze dempen de akoestiek in een holle ruimte en met gordijnen houdt u eenvoudig hinderlijk zonlicht buiten. Bovendien bieden gordijnen u in uw huis in Mierlo meer privacy als het buiten donker is. Hans Schepers Stoffering heeft een uitgebreid aanbod gordijnen en gordijnstoffen in uiteenlopende stijlen, kleuren en patronen. Wist u bijvoorbeeld dat wij ook een zeer mooie collectie verduisterende gordijnen voor de slaapkamer en kleurrijke en speelse gordijnen voor uw kinderkamer hebben?

Dealer van ‘A House of Happiness’

Wij zijn ‘official dealer’ van het bekende gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. Een merk dat zich onderscheidt met een enorm aanbod gordijnen en gordijnstoffen in vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Van dit merk hebben wij ruim 1500 soorten gordijnen en gordijnstoffen voor u op voorraad. Zo heeft u uw bestelling gordijnen razendsnel bij u thuis in Mierlo. Een compleet overzicht van de collectie gordijnstoffen van ‘A House of Happiness’ ziet u in onze webshop. Kies de gordijnstof die u wenst voor uw woning of kantoor in Mierlo en bestel direct!

Bezoek onze showroom

Wilt u de gordijnstoffen die u in onze webshop heeft gezien ook in het echt bekijken? Dat kan natuurlijk! Daarvoor kunt u terecht in onze showroom in Best. Bovendien kunt u zich dan ook uitgebreid laten informeren over de verschillende typen gordijnen, waaronder plooi- en ringengordijnen of vouwgordijnen. Hans Schepers Stoffering heeft voor u gegarandeerd de perfecte gordijnen voor uw woning in Mierlo.

Contact opnemen met Hans Schepers Stoffering

Voor het stofferen van uw woning,kantoor, boot, camper of caravan in Mierlo gaat u uiteraard naar Hans Schepers Stoffering. U kunt direct uw gordijnen online bestellen in onze webshop. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten stofferen van banken en stoelen? Bel ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Mierlo ook een kijkje komen nemen in onze showroom in Oirschot.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN