Gordijnen Hilvarenbeek

Mooiste en meest uitgebreide collectie gordijnen

Nieuwe gordijnen nodig voor uw woning in Hilvarenbeek? Prachtige nieuwe gordijnen vindt u in de collectie van Hans Schepers Stoffering! Kom langs in onze showroom en ontdek alle mogelijkheden. Hans Schepers is gespecialiseerd in gordijnen, gordijnstoffen en het stofferen van woningen en bedrijven. Bij ons kunt u dus ook terecht voor het (opnieuw) laten stofferen van uw bank of de banken van uw camper, caravan of boot. Wij hebben een prachtige collectie met de mooiste gordijnen in de meest uiteenlopende kleuren, patronen en kwaliteiten. Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie? Kijk snel in onze webshop of kom langs in onze showroom. Wij hebben gegarandeerd de gordijnen die perfect bij uw interieur in Hilvarenbeek passen.

Bestel uw gordijnen in Hilvarenbeek bij Hans Schepers

Gordijnen maken uw woninginrichting helemaal compleet. Daarnaast zijn ze ook nog eens zeer functioneel. Ze zorgen namelijk voor meer privacy in huis en houden hinderlijk zonlicht buiten. Bent u op zoek naar nieuwe gordijnen voor uw woning of bedrijf in Hilvarenbeek? Kom dan gerust eens bij ons kijken. Met onze zeer grote collectie is er voor elke smaak wel een passende gordijnstof te vinden. Wenst u rustgevende basic gordijnen? Of gaat u juist voor moderne, stoere of trendy gordijnen? Voor een impressie van ons aanbod brengt u gewoon een bezoek aan onze mooie showroom. Uiteraard kunt u alle gordijnen en gordijnstoffen ook bestellen in onze webshop.

Dealer van ‘A House of Happiness’

Hans Schepers Stoffering is officiële dealer van het kwaliteitsmerk ‘A House of Happiness’. ‘A House of Happiness’ kenmerkt zich door een ruim aanbod aan kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij hebben maar liefst 1500 verschillende gordijnen en gordijnstoffen van dit merk op voorraad. Welk budget u ook heeft en welke stijl u ook wenst, met de gordijnen van ‘A House of Happiness’ vindt u altijd wat u zoekt. Bestel vandaag nog uw gordijnen en u ontvangt ze zeer snel op uw adres in Hilvarenbeek.

Bezoek vanuit Hilvarenbeek onze showroom

U kunt de uitgebreide collectie gordijnen en gordijnstoffen ook in het echt bekijken in onze showroom in Oirschot. Hier vindt u alle voorradige stalen en kunt u direct inspiratie opdoen. Vindt u het lastig om de juiste gordijnen uit te kiezen voor uw huis of pand in Hilvarenbeek? Dan kunt u onze specialisten altijd om hulp en advies vragen. Zij informeren u graag over de verschillende typen gordijnen die u bij ons kunt verkrijgen, waaronder plooi- en ringengordijnen of vouwgordijnen.

Contact met ons opnemen

Wilt u ook prachtige nieuwe gordijnen voor uw voor uw woning of kantoor in Hilvarenbeek? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via 0499-748011 of mail via info@hansschepers.nl. Natuurlijk kunt u vanuit Hilvarenbeek ook direct een bezoek brengen aan onze mooie showroom te Oirschot voor inspiratie.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN