Gordijnen Heeze

Ruim assortiment stijlvolle gordijnen

Voor de mooiste en meest stijlvolle gordijnen voor uw woning of kantoor in Heeze gaat u naar Hans Schepers. Bij ons vindt u een ruim assortiment stijlvolle gordijnen voor uw woning en slaapkamer in de regio. Kom dus snel kijken in de showroom van Hans Schepers Stoffering in Best. Wij zijn dé specialist op het gebied van gordijn- en meubel stoffering. Wij helpen vele bedrijven en particulieren met advies en het opnieuw stofferen van kantoren, horeca of woningen. Dat geldt ook voor het opnieuw stofferen van banken in uw caravan, camper of boot in de mooiste kleuren en patronen. En uiteraard zijn wij hét adres voor Heeze en de regio met een prachtige en zeer uitgebreide collectie gordijnen en gordijnstoffen. Bekijk onze ruime assortiment gordijnen in de webshop of kom kijken in onze showroom.

Uw gordijnen bestellen bij Hans Schepers

Voor een mooie aankleding van uw woning of kantoor in Heeze bieden gordijnen de perfecte oplossing. Gordijnen in uw slaapkamer of huiskamer in Heeze geven sfeer, warmte en gezelligheid aan uw woning. Maar gordijnen zijn ook nog eens heel functioneel. Ze dempen de akoestiek in de ruimte waar ze hangen en u houdt met gordijnen eenvoudig hinderlijk zonlicht buiten. Bovendien bieden gordijnen u in uw huis in Heeze meer privacy als het buiten donker is. Hans Schepers Stoffering heeft een uitgebreid aanbod gordijnen en gordijnstoffen in uiteenlopende stijlen, kleuren en patronen. Ook hebben wij een mooie collectie verduisterende gordijnen voor de slaapkamer en kleurrijke en speelse gordijnen voor uw kinderkamer.

Dealer van ‘A House of Happiness’

Wij zijn ‘official dealer’ van het gerenommeerde gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. Dit merkt blinkt uit met een enorm aanbod gordijnen en gordijnstoffen in vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Hans Schepers heeft ruim 1500 soorten gordijnstoffen van dit kwaliteitsmerk voor u op voorraad. Dat betekent dat u uw bestelling gordijnen razendsnel bij u thuis in Heeze heeft. Een compleet overzicht van de collectie gordijnstoffen van ‘A House of Happiness’ ziet u eenvoudig in onze online winkel. Kies de gordijnstof die u wenst voor uw woning of kantoor in Heeze en bestel snel.

Onze showroom bezoeken

Heeft u online een mooie gordijnstof of andere stoffering voor uw huis of kantoor in Heeze gezien? Dan kunnen wij ons voorstellen dat u die stoffen ook in het ‘echt’ wilt bekijken en voelen. Daarvoor kunt u terecht in onze showroom in Oirschot. Bovendien kunt u zich dan uitgebreid laten informeren over de verschillende typen gordijnen, waaronder plooi- en ringengordijnen of vouwgordijnen. Hans Schepers Stoffering heeft voor u gegarandeerd de gordijnen die perfect bij uw interieur in Heeze passen.

Contact met Hans Schepers Stoffering

Voor het stofferen van uw woning,kantoor, boot, camper of caravan in Heeze gaat u naar Hans Schepers Stoffering. U kunt direct uw gordijnen online bestellen in de webshop van Hans Schepers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten stofferen van banken en stoelen? Bel ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Heeze ook een kijkje komen nemen in onze showroom in Oirschot.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN