Gordijnen Gemert

Ruim assortiment stijlvolle gordijnen

Voor de mooiste en meest stijlvolle gordijnen voor uw woning of kantoor in Gemert gaat u naar Hans Schepers. Wij hebben het ruimste assortiment stijlvolle gordijnen voor uw woning en slaapkamer in de regio. Kom dus snel langs in de showroom van Hans Schepers Stoffering in Best. Wij zijn specialist op het gebied van stoffering. Wij helpen vele bedrijven en particulieren met advies en het opnieuw stofferen van kantoren, horeca of woningen. Ook voor het opnieuw stofferen van banken in uw caravan, camper of boot in de mooiste dessins kunt u bij ons terecht. En uiteraard zijn wij hét adres met een prachtige en zeer uitgebreide collectie gordijnen en gordijnstoffen. Bekijk de collectie in onze webshop of kom vanuit Gemert langs in onze showroom in Oirschot.

Gordijnen bestellen bij Hans Schepers

Gordijnen in uw slaapkamer of huiskamer in Gemert geven sfeer, warmte en gezelligheid aan uw woning. Met gordijnen kleedt u uw woning of kantoor echt aan. Maar gordijnen zijn ook nog eens heel functioneel. U houdt hiermee desgewenst eenvoudig hinderlijk zonlicht buiten. Bovendien bieden gordijnen u in uw huis in Gemert meer privacy als het buiten donker is. Hans Schepers Stoffering biedt u een ruim assortiment gordijnen en gordijnstoffen in vele stijlen, kleuren en patronen. Wij hebben ook een mooie collectie verduisterende gordijnen voor de slaapkamer en speelse gordijnen voor de kinderkamer. Meer weten? Kijk snel in onze webshop of kom kijken in onze showroom.

A House of Happiness

Wij zijn ‘official dealer’ van het gerenommeerde gordijnenmerk ‘A House of Happiness’. Dit merk blinkt uit in een enorm aanbod gordijnen en gordijnstoffen in vele kleuren, dessins en kwaliteiten. Wij hebben maar liefst 1500 gordijnstoffen van dit kwaliteitsmerk op voorraad. Dat betekent dat u uw bestelling gordijnen razendsnel bij u thuis in Gemert heeft. Een compleet overzicht van de collectie gordijnstoffen van ‘A House of Happiness’ vindt u in onze webshop. Kies de gordijnstof die u wenst voor uw woning in Gemert en bestel snel.

Bezoek aan onze showroom

Heeft u online een mooie gordijnstof of andere stoffering voor uw huis of kantoor in Gemert gezien? Met een bezoek aan onze showroom kunt u alle gordijnen en gordijnstoffen in het ‘echt’ bekijken en voelen. Bovendien kunt u zich dan uitgebreid laten informeren over de verschillende typen gordijnen zoals plooi- en ringengordijnen of vouwgordijnen. U vindt bij ons gegarandeerd de gordijnen die perfect bij uw interieur in Gemert passen.

Contact met Hans Schepers Stoffering

Voor het stofferen van uw woning,kantoor, boot, camper of caravan in Gemert gaat u naar Hans Schepers Stoffering. U kunt direct uw gordijnen online bestellen in de webshop van Hans Schepers. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van het laten stofferen van banken en stoelen? Bel ons dan via 0499-748011 of mail naar info@hansschepers.nl. Uiteraard kunt u vanuit Gemert ook een kijkje komen nemen in onze showroom in Oirschot.

Direct contact

    INFORMATIE AANVRAGEN